Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akkor mehetek vizsgazni vagy sem?

Akkor mehetek vizsgazni vagy sem?

Figyelt kérdés
Az egyik tantargybol az elso ZH-t nem irtam meg a masodikat igen es meg is lett a pontom az alairashoz kaptam is emailt, majd utána viszont jott valami kurzuserdemeny torles az alairassal kapcsolatban es akkor ugy voltam vele,hogy akkor az a tantargynak akkor vége a felevnek viszont lattam tegnap hogy tudok rá jelentkezni es engedte is es akkor most igy tudok menni holnap vizsgazni?
2022. jan. 17. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit töröltek, de ha van aláírásod a tárgyból akkor mehetsz vizsgázni. Ha törlik akkor a rendszer üzenetben benne van hogy módosult, aláírt helyett megtagadva. Ha neptunod van akkor leckekönyvben is láthatod hogy aláírva van vagy megtagadva.
2022. jan. 17. 00:43
 2/6 anonim válasza:
100%
Neptunban a tanulmányok>>leckekönyv oldalon az aláírás oszlopban mi szerepel? Aláírva vagy aláírás megtagadva? Vizsgák >> felvett vizsgák oldalon látható a vizsga?
2022. jan. 17. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hogy mivel tudsz jelentkezni nagy valószínűséggel alá van írva, de év elején minden oktató elmondja a követelményeket és valamelyik barátod csak emlékszik rá. Van olyan, hogy zh-n évközben kaphatsz megajánlottat és akinek nem sikerül az vizsgázik például. Ennek több variációja van, nem feltétlen a zh az aláírás feltétele.
2022. jan. 17. 00:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem a leckekonyvet es annál a targynal se alairas se megtagadas nem szerepel üres az a rész akkor most mivan?
2022. jan. 17. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Neptunt használtok? Ez azert érdekes mert alaírás nélkül nem lehet vizsgára jelentkezni és neked mégis engedi. Mindenképp kérdezd meg az oktatódat emailen keresztül mert ilyenkor már vagy aláírva vagy megtagadva, de valamelyiknek szerepelnie kell.
2022. jan. 17. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha így mész vizsgázni és nem adja meg, hiába írtad meg jól egy vizsga alkalmad elvesződik és feleslegesen készültél rá. (Lehet a TO kitörölné a vizsga alkalmad ilyen esetben azt nem tudom.)
2022. jan. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!