Szerintetek tehetek még valamit a szakdolgozatomért, vagy felejtsem el és majd csak télen mehetek vizsgázni? Elrontottam a formázást.
Szóval, elöljáróban annyit, hogy én egy számítástechnikai analfabéta vagyok. Nagyon gyűlölök is mindent, ami ezzel kapcsolatos és tényleg hülye vagyok hozzá.
Beállítottam az alap dolgokat a szakdogámnál előre, mielőtt elkezdtem volna írni. A betűtípust,méretet, a sorközt, a margókat és a szöveg balra igazításon hagytam, ahogy alapból is volt. Viszont, a bekezdésekkel nem foglalkoztam közben és csak space-el lépkedtem, ahogy én gondoltam. Utólag próbáltam a képeket beszúrni, mert ráadásul ez olyan téma, hogy sok fotó kell hozzá. Szóval, később össze-vissza csúszkáltak a dolgok... az idegrendszerem teljesen kikészült, mire 1-2 hibával beállítottam, amin már tényleg nem lehet változtatni, mert akkor máshol állítódik el.
Na mindegy, a lényeg, hogy persze tudtam, hogy tartalomjegyzék kelleni fog, de azt a végére hagytam, de így, hogy nincsenek bekezdések, ez nem fog összejönni... :( mert így a tartalomjegyzéket sem tudom megcsinálni.
Nem tudom, mit tegyek, keressek-e még SOS-be egy számtech tanárt vagy mondjak le róla.. (80 oldalról van szó)
Előre is köszönöm annak, aki segít! ...és nem leolt, mert már így is ki vagyok.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!