Hol lehet ellenőrizni, hogy eredeti-e az érettségi bizonyítvány vagy pénzért vett hamisítvány?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 19:13
1/6 anonim válasza:
Abban a középiskolában, ahol kiállították.
Egyetemi felvételihez pedig lekérik egy nem nyilvános központi adatbázisból.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nincsen semmi olyan hely ahol közpotilag tudják ellenőrizni?
Akkor mi a francért bajlódtam vele anno?Simán vehettem volna...
2022. jan. 13. 20:34
3/6 anonim válasza:
Gyanú esetén lekérheti egy hatóság a központi nyt-ból. A hamis bizonyítvány felhasználása is közokirat hamisításnak minősül.
4/6 anonim válasza:
Ha jelentkezel egyetemre pl, ott egyből kibukik, központi nyilvántartásból ellenőrzik
5/6 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek nem az én érettségimmel van a baj, hanem valakiével akinek nagy a pofája és tudom, hogy pézért vette és úgy dolgozik egy állami cégnél.Mondjuk már az is megérne egy misét, hogy egy önkormányzatnál nem néznek utána....
2022. jan. 14. 18:25
6/6 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen tipikus magyar, mit foglalkozol vele? Irigykedsz rá? Ne tedd, foglalkozz a saját dolgoddal, hidd el nyugodtabb életed lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!