Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyelvvizsga mentesség 2022?

Nyelvvizsga mentesség 2022?

Figyelt kérdés
Szerintetek inkább lesz vagy nem lesz?

2022. jan. 8. 08:15
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Az elvégzéséhez kell szorgalom nagyon, az időről ne is beszéljünk, élni se volt idő...
2022. jan. 14. 14:11
 32/33 anonim ***** válasza:
31%
Jajj ne.. ez csak a rizsa. Én már elvégeztem egy egyetemi szakot, egy phd-t is mindkettőtöknek kellett nyelvvizsga. Nem azon sírtam hogy jajj hátha mentességet kapok, hanem megcsináltam. Élni se volt időd? Meg még is sajnálják? Amikor jelentkeztél ezt mind tudtad és vállaltad. De kiirarkozni bármikor kiiratkozhatsz....
2022. jan. 14. 14:43
 33/33 A kérdező kommentje:
Amikor jelentkezik senki se tudja mit vállalt, az3rt is hagyják sokan ott, rohadt nehéz, de ezt hiába mondom ha nem jársz ide, nem értheted.
2022. jan. 14. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!