Nyelvvizsga mentesség 2022?
Figyelt kérdés
Szerintetek inkább lesz vagy nem lesz?2022. jan. 8. 08:15
21/33 anonim válasza:
Jajj ne szenvedjetek már ennyire. 2 éve van járvány, ennyi idő alatt mindenki le tud tenni egy két nyelvvizsgat aki nem lusta. Szóval nem sírni kéne hanem tanulni.
22/33 A kérdező kommentje:
Tanulunk eleget nyugi:) ne félts! Már 9 szemeszter magam mögött hagyva..
2022. jan. 13. 13:43
24/33 anonim válasza:
Most te ezt, hogy ertelmezed? En ugy vettem le, hogy nem lesz. A Gulyas azt mondta a kormanyinfon, hogy minden evben ki fognak talalni valamit a diakok a nyelvvizsga lobbira a nyelvtudas meg fontos. Kb ennyit mondott. Nekem ez eleg eros “nemnek” tunik. Bar ez hulyeseg mert egy ket ev mulva eszkozolt nyelvvizsga ellenes megmozdulasnak mar tenyleg nem lenne letjogosultsaga, de iden es most is meg virus van, a veszelyhelyzetet meg meghosszabbitottak..nem ertem miert csinaljak ezt.
25/33 anonim válasza:
Remélem kell nyelvvizsga! Habár nagy kampányfogás lenne választás előtt nyelvvizsga mentességgel megvenni a fiatalokat..
26/33 A kérdező kommentje:
előző: rosszindulatú vagy.
2022. jan. 13. 20:05
28/33 A kérdező kommentje:
Gyógyszerész végzek. Nem mondanám magam lustának, ne ítélkezz!
2022. jan. 13. 20:35
29/33 A kérdező kommentje:
*gyógyszerêszként
2022. jan. 13. 20:36
30/33 anonim válasza:
És nem volt időd 5 év alatt letenni egy nyelvvizsgat? Azt hittem a gyógyszerész hallgatók jó képességűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!