Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az iskola kötelezheti arra a...

Az iskola kötelezheti arra a diákokat, hogy szünetben kimenjenek az udvarra??

Figyelt kérdés
Szakgimnáziumba járok és a vírus miatt a tanórák közötti szünetekben kiküldenek minket az udvarra. Sok diák nem tud a terembe enni mert számítástechnikai berendezésekkel van ellátva a terem, ezért kulcsra zárják, de az udvaron se lehet enni pl főtt ételt. Az iskola előtt szoktak a diákok tömörülni amikor kiküldenek minket, ahol egymás nyakán vannak a tanulók mert mindenki a csengőt várja az ajtó előtt. Az épületben legalább szét vannak szórva a diákok, de az udvaron.. Akármit mondunk a tanároknak az a válaszuk hogy ez a házirend.

2022. jan. 3. 10:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az iskola jogszerűen jár el az udvarra való kiküldéssel. Gondolom főtt ételt nem minden szünetben eszel. Szerintem beszéljetek az iskola igazgatójával hogy 12-14 óra között 1 kijelölt szünetben ehessetek a tanteremben.

Ne akard nekem bemesélni, hogy az udvaron úgy álltok, mint a heringek a dobozban.

2022. jan. 3. 13:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem arról van szó, hogy főtt kajak. Nem értem miért ezt ragadtátok ki csak hidegbe esőbe nem kellemes kint állni. És nem lusták vagyunk mert nem tart sokba elsétálni az udvarig:) akkora hülyeségeket tudtok összebeszélni itt mikor semmi rossz szándék nem volt a kérdésemben. Csak valaki írta hogy utánnunk jönnek a wc re nálunk is ugyan ez van.. túlzásba viszik ezt az intézkedést
2022. jan. 3. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez az az alapítványi iskola amelyik a gyakorin is híres?
2022. jan. 3. 13:44
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 neem
2022. jan. 3. 13:58
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Amennyiben a házirend ezt írja elő, akkor igenis kiküldhetnek és ennek engedelmeskedned kell, merthogy a gyerek nem maradhat felügyelet nélkül a tanteremben vagy a folyosón, hisz ha bármi történik veled, akkor azért a pedagógust veszik elő. Ez igaz akkor is, hogyha az udvaron történik valami, de ott pedig ott van az ügyeletes tanár, akinek éppen az a feladata, hogy az udvaron tartózkodó gyerekeket felügyelje és nem az, hogy azokat kergesse, akik a bennmaradás miatt bujkálnak.
2022. jan. 3. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem el, hogy az iskoládban zuhogó esőben kint kell állnod az udvaron. Egyszerűen az van hogy lusta vagy kimenni az udvarra a szünetekben, pedig ez nem rossz dolog. Keresed a kifogásokat, de azért ez egy kicsit szánalmas a részedről.

Természetesen egy iskolaváltással megoldható lenne a probléma. Irigykedek rád, hogy az iskoládban ez az udvarosdi a legnagyobb probléma.

2022. jan. 3. 16:00
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 itt nem a lustaságról van szó egyáltalán nem vagyok lusta de fázok kint hiába vagyok felöltözve, jobb lenne bent lenni és csak akkor kimenni ha én szeretnék kimenni. gondoltam megkérdezem hogy erre kötelezhet-e vagy sem nem ez a legnagyobb bajom sem az iskolában sem az életben de attól még nem kellemes dolog
2022. jan. 5. 00:17
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
43%

"ahol egymás nyakán vannak a tanulók mert mindenki a csengőt várja az ajtó előtt."

Hát, bazky, én 50 éve voltam diák, de minket BETERELNI volt nehéz. Mindenki rohangált, vagy focizott az udvaron, amíg csak tehette.

2022. jan. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!