Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az iskola kötelezheti arra a...

Az iskola kötelezheti arra a diákokat, hogy szünetben kimenjenek az udvarra??

Figyelt kérdés
Szakgimnáziumba járok és a vírus miatt a tanórák közötti szünetekben kiküldenek minket az udvarra. Sok diák nem tud a terembe enni mert számítástechnikai berendezésekkel van ellátva a terem, ezért kulcsra zárják, de az udvaron se lehet enni pl főtt ételt. Az iskola előtt szoktak a diákok tömörülni amikor kiküldenek minket, ahol egymás nyakán vannak a tanulók mert mindenki a csengőt várja az ajtó előtt. Az épületben legalább szét vannak szórva a diákok, de az udvaron.. Akármit mondunk a tanároknak az a válaszuk hogy ez a házirend.

2022. jan. 3. 10:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Ha a házirendben benne van,akkor igen. Nekem anno az általános sulim volt ilyen. 1 szünet kivételével kötelező volt kimenni,aki sorozatosan megpróbált bent maradni szaktanárit kapott, mert hogy a házirendben ez van. Ha diákok,szülők összefogtok valamit talán tudtok tenni, de ahhoz nagy összefogás kell, csak úgy nem változtatják meg a házirendet.

Tudom milyen rossz, kitartást!

2022. jan. 3. 10:19
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Osztályonként van osztálytitkár, ők gyűléseznek rendszeresen. Szóljatok a tiéteknek, hogy legyen kedves feldobni ezt a témát a következő gyűlésen, mert slváltozást szeretnétek.
2022. jan. 3. 10:26
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Igazán nem értem, miért kellene a szünetekben FÖTT ételt ennie bárkinek is? Egy szendvics tökéletes nap közben, semmi szükség másra.
2022. jan. 3. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
19%

Több dolgot nem értek ebből.

> Az udvaron se lehet enni pl főtt ételt

Szendvicset, péksütit, egy almát bárhol meg lehet enni, főtt ételt pedig leginkább a menzán, de ha magaddal is viszed, gondolom nem minden egyes szünetben, egész nap bent akarnál lenni a főtt ételeddel. Ettől még ki lehet menni a legtöbb szünetben.

Ne tömörüljetek egymás nyakán, hanem oszoljatok szét, kint még több helyetek van szétszóródni, ráadásul kell a friss levegő.

2022. jan. 3. 10:47
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lehetne főtt ételt enni az udvaron? Ez marhaság. Vannak már olyan tárulóedények, gondolom a főtt ételt nem zacskóban hozod. Megfogod kiviszed eszel.
2022. jan. 3. 10:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Menza nincsen. Azért kell FŐTT ételt enni valakinek mert vannak ételerzékenyek is. Én csak gluténmentes kajákat ehetek és ezt nem tudom minden nap megvenni mert nincs a közelben olyan bolt illetve nem is pénztárca barát. És az udvaron nem éppen kényelmes enni egy ételhordóból mikor fél méter hely sincs körülötted, van aki nem tud ilyenkor nyugodtan enni. Ezt mindenki máshogy viseli. Szerintem nem kéne ezt kötelezniük mert nincs sok értelme
2022. jan. 3. 11:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Az udvar elég kicsi és az összes osztályt ki küldik, nem lehet szétszóródni.
2022. jan. 3. 11:53
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem is kell megvenned, vigyél otthonról szendvicset, otthon pedig eszel főtt kaját. Ezek kifogások.
2022. jan. 3. 12:00
 9/18 anonim ***** válasza:
33%
Lusták vagytok csak ki menni ennyi. A friss levegő miatt zavarnak ki. Kell az agynak. Ennyi. Persze itt lelki társakra lelsz. De csak azért mert a gyakorisok nagy része is ilyen. Ki se megy a panelból.
2022. jan. 3. 12:01
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

#1 vagyok. Nem értek egyet az ócsárolással. Nálunk minden szünetben ki kellett menni, kivéve ha szakadó eső volt. Ha kicsit esett,havazott akkor is. A kérdezőnek nem feltétlen csak az a baja,hogy nem tud ott normálisan enni,hanem gondolom elege van,hogy télen,nyáron mindig kint kell állni, ha hideg van,ha 30 fok. Azzal alapból szerintem sem lenne baj,ha lenne mondjuk 2 szünet,amikor kint kell lenni a levegőn.

Utánunk még a wc-be is bejött valamelyik tanár, hogy menjünk ki az udvarra, ne ott "bújkáljunk". Megvárta még végzünk és küldött ki minket. Kicsit sem volt megalázó,tényleg....

2022. jan. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!