Az iskola kötelezheti arra a diákokat, hogy szünetben kimenjenek az udvarra??
Ha a házirendben benne van,akkor igen. Nekem anno az általános sulim volt ilyen. 1 szünet kivételével kötelező volt kimenni,aki sorozatosan megpróbált bent maradni szaktanárit kapott, mert hogy a házirendben ez van. Ha diákok,szülők összefogtok valamit talán tudtok tenni, de ahhoz nagy összefogás kell, csak úgy nem változtatják meg a házirendet.
Tudom milyen rossz, kitartást!
Több dolgot nem értek ebből.
> Az udvaron se lehet enni pl főtt ételt
Szendvicset, péksütit, egy almát bárhol meg lehet enni, főtt ételt pedig leginkább a menzán, de ha magaddal is viszed, gondolom nem minden egyes szünetben, egész nap bent akarnál lenni a főtt ételeddel. Ettől még ki lehet menni a legtöbb szünetben.
Ne tömörüljetek egymás nyakán, hanem oszoljatok szét, kint még több helyetek van szétszóródni, ráadásul kell a friss levegő.
#1 vagyok. Nem értek egyet az ócsárolással. Nálunk minden szünetben ki kellett menni, kivéve ha szakadó eső volt. Ha kicsit esett,havazott akkor is. A kérdezőnek nem feltétlen csak az a baja,hogy nem tud ott normálisan enni,hanem gondolom elege van,hogy télen,nyáron mindig kint kell állni, ha hideg van,ha 30 fok. Azzal alapból szerintem sem lenne baj,ha lenne mondjuk 2 szünet,amikor kint kell lenni a levegőn.
Utánunk még a wc-be is bejött valamelyik tanár, hogy menjünk ki az udvarra, ne ott "bújkáljunk". Megvárta még végzünk és küldött ki minket. Kicsit sem volt megalázó,tényleg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!