Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha jelentkezek egyeteme a...

Ha jelentkezek egyeteme a felvi.Hu-n és ugye nekem nincs még érettségim se év végi jegyem. Akkor azt hagyjam üresen? És ugyan úgy küldjem el postán/ügyfél kapun?

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszek csak üresen kell hagyni és úgy beadni. Majd amikor megszerzed az érettségit/év végi bizonyítványt akkor elküldöd nekik utólag. De amúgy felvi.hu-n lennie kell erről valami tájékoztatónak/útmutatónak. (Bár lehet rosszul emlékszek, én 10 éve felvételiztem gimisként).
2021. dec. 31. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami nincs, azt üresen hagyod. Lesz majd július elején dokumentumpótlási határidő, addig kell elküldened a jelentkezéskor még hiányzó, de azóta megszerzett szükséges dokumentumokat.
2022. jan. 1. 10:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Ugye be kell írni a választott természettudományos tárgyat. De én 2 éves felnőtt képzésre jártam nekem nem volt és kötelező be írni. Informatikán volt de azt nem engedi. És természetismeret de csak az egyik évbe ilyenkor mi a teendő?
2022. jan. 1. 15:40
 4/6 anonim válasza:
100%
En is infot tanultam, azon kivul meg komplex termeszettudomanyt, de azt csak egy evig, en se tudom mot itjak oda :/
2022. jan. 3. 01:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Elméletileg úgy van, hogy be írod azt a két alkalmat amikor volt az évvégi helyhez
2022. jan. 3. 05:56
 6/6 A kérdező kommentje:
05:56 vagyok és az utolsó előtti evveget úgy hagyod
2022. jan. 3. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!