Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenornál hogy működik az...

Telenornál hogy működik az ügyfél megtartó csoport?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy ilyenkor milyen ajánlatot adhatnak? 3 előfizetésem van, ebből 2 lejárt a hűségidő, és gondolkozom a lejártak felmondásán. Milyen ajánlatot várhatok, hogy maradjak?
2021. dec. 4. 20:41
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát inkább azt mondanám nekik, hogy máshol jobb feltételeket kapnál ugyanennyiért és maradnál, ha lenne hasonló ajánlat.
2021. dec. 4. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

"Milyen ajánlatot várhatok, hogy maradjak?"

Nem értem, miért kellene bármilyen ajánlatnak is lennie?

Már pusztán azért, mert valaki kifizeti a mobilszámlát, nemzeti hőssé válik és életjáradék jár neki érte?

Jogod van máshová menni ha neked ez jó. Akkora a fluktuáció, hogy a szolgáltató szempontjából nagyjából lényegtelen. Neki inkább az a számít, hogy a hűségszerződésesek minél többen legyenek, abban van a biznisz, nem abban hogy neked kedvezményt adjon.

2021. dec. 4. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Válaszoló. 1-2 évvel ezelőtt a Telekomtól távozni akartam. Szintént több szolgáltatásom volt. Amint jeleztem az ügyfélszolgálatnak, hogy fel kívánom mondani a szerződéseimet, 1 óra múlva hívott a fentebb is említett csoport, hogy mi a távozásom oka, és hogy egy személyre szabott ajánlat kedvéért maradnék e náluk. Szintént 70.000 Ft körül fizettem havonta. 46.000-Ftra redukálódott minden szolgáltatásom ára, valamint kaptam 190.000 Ft készülékkedvezményt. Tehát ez egy létező dolog. Mert sokat fizetek nekik, és az egész család náluk van. !!Nem céges ügyfél vagyok!!
2021. dec. 5. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivótazajánlat?
2021. dec. 21. 16:06
 5/5 anonim válasza:
Nálam ez úgy volt, hogy egy ügyfélmegtartó csoport visszahívott, megbeszéltük mennyit szeretnék fizetni és kb milyen csomagra lenne szükségem, majd mondta, hogy melyik csomagra tud adni 30% kedvezményt, ami megközelítette az igényem - valamivel drágább volt a vártnál, de így is 30%-kal olcsóbb volt a piaci árnál.
márc. 26. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!