Félévkor 1 jegy alapján leosztályozhat a tanár?
Figyelt kérdés
Az egyik tantárgyból összesen 1 darab jegyet kaptam eddig, volt 1-2 olyan dolgozat amit hiányzás miatt nem írtam meg, ezek röpdolgozatok voltak, úgyhogy gondolom ezért nem pótoltatta a tanár. Nem szeretném, hogy félévkor ez a jegy legyen a végleges. Egyébként olyan szabály csak általánosban van, hogy havonta 1 jegyet kötelező adni? (Most vagyok 9.-es) Csak mert kicsit furcsállom, hogy a legtöbb tantárgyból 2, max 3 jegyem van.2021. dec. 29. 15:41
1/5 anonim válasza:
Nem zárhat le, félév előtt még írni fogsz, vagy felelni, ha pedig kihagyod, nem kapsz jegyet. Nem tudom félévkor van-e osztályozó vizsga, de gondolom igen. Ne várd meg, szólj a tanárnak, hogy felelni szeretnél.
2/5 anonim válasza:
Kérd meg mindenképp a tanárodat, hogy felelhess.
De egyébként szerintem leosztályozhat félévkor.
3/5 anonim válasza:
Minimum két jegy kell minden tantárgyból, szóval nem
4/5 anonim válasza:
5 éve végeztem, de olyasmi szabályra emlékszem, hogy heti óraszám+1 jegy alapján lehetett félévi osztályzatot adni. Amiből egy óránk volt, abból is törekedtek arra, hogy legalább három jegyünk legyen, egy dolgozat nem is ad reális képet egy félévről.
5/5 anonim válasza:
Szia. Én 10.-es vagyok.
Attól függ hány órád van belőle a héten.
De egy db semmifélekèpp nem elég, de ne paráz rajta, kérj beadandó-t, kérd meg hogy felelhes, kérd hogy írasa meg a dolgozatot, egyébként ha kérted volna a tanárt sztm megiratta volna veled a dolgozatokat, csak hát gondolom hagytad... megértem de ez csak neked rossz, mert a tanár magasról lesz@rja hogy neked menyi jegyed van, itt elsősorban neked kell lépni.
Jobb ha minél előbb szólsz, vagy nem fognak tudni lezarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!