Leosztályozhatja úgy a tanár a dolgozatomat, hogy csak az egyik részét írtam meg?
Kétrészes (90 perces) dolgozatot írtunk a múlthét előtt az egyik tantárgyból, de én aznap hiányoztam. Aztán amikor megíratta a tanárom a dolgozat első felét a hiányzókkal, szintén nem voltam suliban. A második részt már megírtam én is a pótlókkal. Utána vártam, hogy majd megíratja velem az első részt, de több óra elteltével sem íratta meg velem, ezért megkérdeztem tőle, hogy mikor írhatnám meg? Azt mondta, hogy nem írhatom meg, az első részt 0 pontosnak tekinti, a második részben meg majd meglátjuk, hogy hány pontot szereztem…
Az igaz, hogy lógtam, de csak azért meg családi okok miatt nem tudtam tanulni, nem akartam lerontani a jegyem, anyukám mondta, hogy akkor maradjak itthon. Ha szólok az osztályfőnöknek, az segít valamit? Vagy teljesen jogosan járt el a tanárom?
Akkor jó, ha többen is úgy gondoljátok, mint én, féltem, hogy csak én nem látom jól a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat, akkor holnap szólok vkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!