Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Leosztályozhatja úgy a tanár...

Leosztályozhatja úgy a tanár a dolgozatomat, hogy csak az egyik részét írtam meg?

Figyelt kérdés

Kétrészes (90 perces) dolgozatot írtunk a múlthét előtt az egyik tantárgyból, de én aznap hiányoztam. Aztán amikor megíratta a tanárom a dolgozat első felét a hiányzókkal, szintén nem voltam suliban. A második részt már megírtam én is a pótlókkal. Utána vártam, hogy majd megíratja velem az első részt, de több óra elteltével sem íratta meg velem, ezért megkérdeztem tőle, hogy mikor írhatnám meg? Azt mondta, hogy nem írhatom meg, az első részt 0 pontosnak tekinti, a második részben meg majd meglátjuk, hogy hány pontot szereztem…

Az igaz, hogy lógtam, de csak azért meg családi okok miatt nem tudtam tanulni, nem akartam lerontani a jegyem, anyukám mondta, hogy akkor maradjak itthon. Ha szólok az osztályfőnöknek, az segít valamit? Vagy teljesen jogosan járt el a tanárom?

2010. márc. 13. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lógtál és a tanár is tudja, akkor nem balhéznék érte. Ha pl azt hiszi hogy beteg voltál, akkor lehet próbálkozni.
2010. márc. 13. 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Az osztályból én vagyok a legjobb ebből a tantárgyból, szóval nem hiszem, hogy tudja, hogy lógtam. Csak valamiért nem bírja a képem (mondjuk én sem az övét).
2010. márc. 13. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem szólj az ofőnek
2010. márc. 13. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem fair. Ha már a másodikat megírattad, akkor az elsőt miért nem? Ez most olyan minthogy ha beteg lennél és nem lennél ott az egyik dogánál és alapból 1-est írna be a tanár...Én nem hagynám, és szólnék az osztályfőnöknek!
2010. márc. 15. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó, ha többen is úgy gondoljátok, mint én, féltem, hogy csak én nem látom jól a dolgokat.

Köszönöm a válaszokat, akkor holnap szólok vkinek. :)

2010. márc. 15. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd a második rész értékelése után kellene szólni, ha tényleg igazságtalan volt. Fenn áll az esélye annak, hogy még inkább nem fogja szeretni a képedet. Az meg még rosszabb lenne, ha kihúznád a gyufát.
2010. márc. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!