Akiket felvettek a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karára, milyen százalékkal teljesítettétek az emelt érettségiket?
Figyelt kérdés
2022. májusban fogok érettségizni és utána a SOTE-ÁOK a cél. Kémiából elég jól állok, ha itthon emelt érettségi feladatsort csinálok időre, mindig 90% felettire sikerül, viszont a probléma a biosszal van. Bioszból nagyon félek, hogy nem fogom tudni annyira jóra írni az érettségit. Persze, tudom, hogy a többi tárgy is számít és a hozott jegyek is, ha nem duplázok, de érdekel, hogy nektek milyen lett, akik már bejutottak ide?2021. dec. 29. 14:15
1/7 anonim válasza:
A pontszámításnál nem maga a százalék számít, hanem hogy benne legyél a legjobb annyiban, amennyit fel akarnak venni. Tehát ha könnyebb az érettségi adott évben, akkor magasabb százalékot kell elérned.
Egyébként nyolcvan valahány százalékaim lettek annak idején, nem emlékszem már pontosan.
2/7 anonim válasza:
Én POTEs vagyok, de a SOTE-ra is besétálhattam volna(454 pontom volt)
82%-os kémia emelt és 86%-os biosz emelt.
3/7 anonim válasza:
Én a SOTE-ra jártam annakidején, 2013-ban érettségiztem, 91 százalékos volt az emelt bioszom,és 80 százalék körüli volt az emelt kémiám.
4/7 anonim válasza:
450 pontom lett, 86% kémia 87% biosz
7/7 A kérdező kommentje:
Igen! 96%-os emelt kémiával és 75%-os emelt biosszal, nem duplázva, végül 467 pontot értem el. :)
2022. aug. 13. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!