E-titán, jó ez a tanulási stratégia, vagy váltsak? (B kat.)
Arra gondoltam átpörgetek mindent, aztán a modulok elolvasása nélkül a végső tesztet 5000x kitöltöm, amire meg nem tudom a választ szépen lejegyzetelem, utána nézek, de nem tudom. Rizikós, esetleg még, hogy csak a kiemelt részt jegyzetelem, de az is sok, és gyakran értelmetlen a mondat csak vele, ha meg kiegészítem, ott vagyok ahol most.
Jelenleg az első fejezet, harmadik modul elején tartok. Mindent részletesen kijegyzeteltem, a második modul 5db A4es oldalba, és elég sok időmbe telt. Tudni annyira még nem tudom őket (80-90 közötti százalék a teszteken), egy hónapom maradt, és nemtudom mit kéne tenni.
Nektek mennyi idő alatt ragadt meg egy sikeres vizsgához elegendően, és milyen stratégiával?
Füzetet/könyvet szinte soha nem vettem a kezembe.
Szimplán megcsináltam jó sokszor a KRESZ tesztet, bemagoltam a kérdéseket és vizsgán 72 ponttal átmentem.
Minek jegyzetelsz ennyit? A lényeget tanuld meg, ne minden hülyeséget. Remélem olyanokat nem írtál ki, hogy elindulás előtt bekötöm a biztonsági övet, mert ez pl evidens. Logikusan jegyzetelj, mi a fontos szelektálj. Fontos tudni a táblák jelentését, a rendőr utasításait, a kanyarodási szabályokat, jobbkéz/balkéz szabály mikor hol érvényes. Néhány alapvető lámpa jelzést, amit a kocsi kiír, mikor életveszélyes használni, milyen jelzés mit jelent/mit kell tenni.
Gondolkodj mikor jegyzetelsz, képzeld el a valóságban, hogy zajlik, játszd le fejben. Az, hogy végigpörgeted a tananyagot és el se olvasod, nem tartom jó ötletnek. Tanulj meg röviden, lényegre törően jegyzetelni!
Szerintem nagyon jó dolog ez az E-titán
Saját vélemény de most egy nehéz nap után kinek van még ereje vagy energiája beülni egy iskolapadba?! Ezzel a programmal meg kényelmesen megtanultam mindent Volt olyan hogy egy nap alatt csak egy tételt tanultam meg de volt olyan is hogy többet de olyan is előfordult hogy napokig nem néztem rá
Én csak ajánlani tudom mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!