Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Első kettes. Hogy teszitek ti...

Első kettes. Hogy teszitek ti magatokat túl rajta?

Figyelt kérdés

Most kaptam meg az első kettesemet egyetemen és megmondom őszintén eléggé csalódott vagyok. Úgy érzem rendesen tanultam rá, a kötelező könyveket is elolvastam, mégis kettes lett, ráadásul egy két kredites tárgyról van szó. Úgy érzem csődtömeg vagyok hogy ebből nem voltam képes egy normális jegyet összekaparni, és most bennem van az hogy ha ez nem ment mi lesz a többi, nehezebb tárgyakkal. Arról nem is beszélve, hogy fontos lenne számomra az átlag.

Igazából ez csak amolyan venting post volt, mert annyira el vagyok keseredve. De akkor fel is tenném a kérdést, hogy ti hogy teszitek/tettétek túl magatokat egy rossz jegyen?

2021. dec. 15. 11:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Hm, nekem hétfőn lesz egy kemény vizsgám, csak remélni tudom, hogy sikerülni fog. Ha meglesz a kettes, örömtáncot fogok járni. Pedig még nem kaptam hármasnál rosszabb jegyet az egyetemen én sem.
2021. dec. 18. 14:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Miből vizsgázol?
2021. dec. 18. 15:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A deviancia szociológiája. Nem az anyag nehézsége vagy mennyisége miatt lesz kemény, hanem azért, mert nem vagyok túl jól mostanában se fizikailag (balesetem volt, alig tudok mozogni, alig tudok aludni, óránként felébredek a fájdalom miatt, ezért nagyon kimerült vagyok), se mentálisan (amúgy is vannak párévente depressziós epizódjaim, úgy érzem, egy újabb kezdetén állok, de most úgy néz ki, hogy az egyik idős családtagunk nem fogja megérni a karácsonyt, be se engednek hozzá a kórházba, már teljesen kikészültem). Ráadásul egy csomó minden közbejött, ami miatt nem tudtam annyit tanulni, amennyit szerettem volna. Október közepe óta kb. négy nap volt, amikor tudtam pihenni, ebből egy napot a kórházban töltöttem baleset miatt, két másik nap meg olyan migrénem volt, hogy felkelni nem tudtam, nemhogy tanulni.

Nagyon érdekes tárgy, nagyon jó oktatóval, de ez most így alakult, remélem meglesz a kettes, bár nagyrészt a szerencsén fog múlni. :(

2021. dec. 18. 15:33
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás és fel a fejjel, nekem mechanika meg matek van még hátra, kemény lesz
2021. dec. 18. 15:45
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm! :)

Közben azért ma is vizsgázok egy jót, 20 perc múlva kezdünk, de ez legalább könnyű, szinte biztosan ötös lesz, kell is, hogy húzza fel az átlagomat.

2021. dec. 18. 17:38
 26/28 A kérdező kommentje:

23-as, kitartást, és remélem jól sikerült a vizsgád :)

15-ösnek pedig a válasz: japán szakon vagyok az ELTE-n :D Valaki előtte írta hogy tanuljak nyelveket, szóval ezzel igazából nincs is gond, mert pont nyelvi szakon vagyok

2021. dec. 23. 23:05
 27/28 A kérdező kommentje:
És persze mindenkinek sok sikert a vizsgaidőszakban, de azért így most karácsonykor egy kis pihenés is jár ;)
2021. dec. 23. 23:06
 28/28 anonim ***** válasza:

#26 Igen, nagy mázlim volt, sikerült összeszednem egy négyest, bár magam se tudom, hogy hogy hoztam össze. Nem, nem online volt. :)

Kellemes ünnepeket!

2021. dec. 24. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!