Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy saját...

Mi kell ahhoz, hogy saját Certifikátot(Tanúsítványt) állíthassak ki?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 21:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem el is ment a kedvem az egésztől :D
2021. dec. 12. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Volt pont, ahol én is azt mondtam, hogy foglalkozzon ezzel a halál, aztán csak végigküzdöttem magam és csinálom. Nagyobb volt az elhivatás, mint a nehézség. De ez alsó hangon 4-6 hónap, mire végigérsz a papírmunkán, és akkor még ott van, hogy jönnek évente ellenőrizni is a tevékenységet. Nyilván az is volt a cél, hogy a felhígult kínálatot kicsit visszaszorítsák. Sikerült, biztosan.
2021. dec. 12. 15:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát tudod az van, hogy én ezt kicsiben, kis hobbi project keretein belül képzeltem, tehát az, hogy én hetekig, nem pláne hónapokig papírokat hajkurásszak, az ki van csukva.
2021. dec. 12. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Sok ilyen hobbi nincs már tisztán: régen bütykölte a srác az utcánkban a kocsikat, bicikliket, ma már ez is engedélyhez kötött tevékenység, ha esetleg adózni akar utána, akkor megütheti a bokáját. De sok ilyen van. Takarítás OKJ-hez kötött (elmentem volna barátokkal, alkalmilag, pár éve, csak úgy, zsebpénznek, és kiderült, hogy nem tehetem, mert ALULKÉPZETT vagyok, 2 diplomával, hogy kitakarítsak egy irodát. No comment.)

Vagy korrepetálsz feketén, vagy ez ennyi volt.

2021. dec. 12. 17:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Korrepetálni nem fogok feketén, többet veszítek vele mint nyerek. Én szeretem jól, nyugodtan aludni :D

Na amúgy ez a vicc, az embernek van egy diplomája, de takarítani nem mehet el. Hát igen, érdekes.

2021. dec. 12. 17:54
 16/17 anonim válasza:
Sajnos ez így van, ahogy előttem írták. Egy éve változott meg az egész felnőttképzés, a jogi szabályozás. Én nem tanítok, de a cég, ahol dolgozom, gyakran közvetít ki tréningeket az ügyfeleknek és kész agyhalál a papírmunka. Tényleg hónapok, mire mindent elintézel, hogy minden szabályos legyen, certet is adhass a tanfolyamról/nyújtott szolgáltatásról. Lehet, hogy ezzel sikerült kicsit visszaszorítani a kóklereket meg megállítani a felhígulást, de aki meg szívesen, szakértelemmel csinálná kis mellékesnek, az most ezzel tökre szív.
2021. dec. 12. 18:38
 17/17 anonim válasza:
Ja és, #16 vagyok, pedig a matek engem érdekelt volna, ha meggondolnád magad. Certi nélkül is. :D
2021. dec. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!