Mi kell ahhoz, hogy saját Certifikátot(Tanúsítványt) állíthassak ki?

Felnőttképzésnek nézz utána, nagyon komoly elvárások vannak már ezirányban, adatszolgáltatás és engedélyeztetés kapcsán. Nemrég, kb. 1 éve változott és ha nem tartod be a szabályokat, pláne tanúsítványt akarsz kiállítani, akkor nagyon megütheted a bokád (be nem tartott szabályonként nagyjából 1.7M forint a büntetés és nálad lesz egy rakással, ha semmit sem tudsz róla).
Hobbi szinten nincs már ilyen, elvették ezt a lehetőséget! Vigyázz!

Ez nem az adózásról szól, hanem az engedélyekről. Itt nem pénzt kérnek tőled, hanem információt, a tanulóid adatait (FAR rendszer), ha bejelentett képzésként csinálod, és úgy adsz tanúsítványt, egy fokkal könnyebb, de engedélyeztetett képzésnél még a képzés tartalmát is külön szakértővel engedélyeztetned kell. SZívás.
Már nem azok az idők vannak, hogy tanítgatok hobbiból, adok róla papírt, amit megszerkesztettem Photoshop-pal aztán királyság. Én is tanítottam így régen, amikor még lehetett, sima ügy volt. Most végig kellett menni ezen ahhoz, hogy ne büntessenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!