Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Államvizsga drukk? Mit tegyek?

Államvizsga drukk? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma lesz az államvizsgám, én itthon már szétizgultam az agyam és nem állok túl jól se. Tételeket utolsó percben dolgoztam ki, keveset készültem magamhoz képest. Átrúgdosnak valahogy? Ki hogyan élte túl ezt a napot? Rettenetesen félek, izgulok azt sem tudom hova kapjak, egyáltalán foglalkozzak-e még vele. Idáig eljutottam, már csak ez az egy nap választ el! Igazából inkább csak valami megnyugtatásért, jó sztorikért jöttem :)

2021. dec. 10. 02:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az iskolától meg az éppen vizsgáztató tanároktól függ. Általában azért átengedik az embereket, de mindenhol van egy-két normálatlan, aki szívózni szokott. És egyébként nem csak a tételekből áll össze a jegy, más is beleszámít, helye válogatja, de a szakdolgozat az biztosan, plusz még az összátlag vagy a szigorlatok átlaga. Ha ezekből jobb voltál, jobbak az esélyeid, de nagy általánosságban túlparázzák az államvizsgát az emberek. Aki idáig eljutott, ritkán torpan meg itt.
2021. dec. 10. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!