Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki hogyan kapcsol ki vizsga...

Ki hogyan kapcsol ki vizsga előtt?

Figyelt kérdés
Vizsga előtti drukkra gondoltam hogy nyugodtabb legyen az ember. Én sem vagyok túl idegeskedő ember de kíváncsi lennék hátha van valami jó.

2012. máj. 24. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazából én bele sem gondolok, hogy vizsgázni megyek...még akkor sem mikor ott vagyok. Akkor kezdek el egy kicsit izgulni, mikor szóbelin a nevemet mondják, hogy bemehetek az irodába. Akkor van egy kis szívdobogás, de semmi gáz.

Amúgy meg nem tudom...a mélyen ki-be légzés esetleg? :D

2012. máj. 24. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én meg sem próbálom legyőzni az idegességet : D kell oda az adrenalin. én akk érzem magam szarul ha vizsga előtt nyugodt vagyok (általában akk nem is sikerül valami jól...)
2012. máj. 24. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha előtte kapcsolnék ki, nem készülnék fel sosem. :-) Ma is vizsgáztam, és három perccel előtte még tanultam. A vizsga kezdetén kapcsolok ki. Egyszerűen csak tudom, hogy amit idáig megtanultam, abból kell levizsgáznom, és megtapasztaltam, hogy ez működik.
2012. máj. 25. 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a héten volt először fontosabb számonkérésem, ezért sok tapasztalatom nincs. Viszont amikor ott tartottunk, hogy akkor vegyünk elő egy papírt és csak a toll maradjon az asztalon, úgy éreztem, hogy semmit nem tudok. Pedig 2 hét alatt, fokozatosan készültem fel, az utolsó 2 nap már csak ismételtem a tételeket. Nagyon izgultam, de végülis úgy érzem, jól sikerült. :)

Tesóm egyetemista, ő teljes totál ki szokta kapcsolni magát. Meditációs zenét hallgat, és nem gondol semmire.

2012. máj. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!