Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért indítottak idén sok új...

Miért indítottak idén sok új felsőoktatási szakot?

Figyelt kérdés

A szakokat nézegetve több olyat is találtam, amit szeptemberben fognak először indítani.

Nagy igény van (lesz) az olyanokra, akik ezeket végzik el?

2021. dec. 9. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
A tesztmérnök és a tűzvédelmi mérnöm nem tudom mit takarhat, de egyik sem tűnik így első hallásra feleslegesnek :) .
2021. dec. 10. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Pl nálunk ilyen az ergoterápia. Nincs sok szakember az országban de lenne rá igény, nem is kicsi. PTE-n a ZEG-i képzési központban az igazgatónő régi álma idén valósult meg. Nincs sok hallgató, de nem a fejpénz miatt indult el amúgy sem.
2021. dec. 11. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
27%
Az egyetemi szakok 70% tényleg csak aktatologatásra jó és hogy a fénymásolj, számlázz, meg scannelj, esetleg ügyfélszolgálat multinál (mondom ezt diplomásként, az első szakom nekem is ilyen jól hangzó de semmilyen szak). Bár hogy a munkaerőpiacnak miért jó ez a sok megfoghatatlan végzettségű diplomás irodista, azt én sem tudom megérteni.
2021. dec. 11. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A tesztmérnökök a fejlesztett terméket tesztelik, annak különböző fázisaiban, megadott biztonsági, adatbiztonsági, törvényi és funkcionális szempontok alapján. Nem is gondolnátok, hogy például egy autóipari multinál mennyien dolgoznak ilyen munkakörökben Magyarországon.
2021. dec. 12. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!