Mi a (volt) kedvenc tantárgyatok?
Hol?
Gimnázium: biológia. Engem is érdekel, hogyan működnek az élőlények, főleg az ember, de a többi is. Ellenben a rendszertan nem érdekelt, nehezebben is bírtam megtanulni.
Első BSc szakom: vízminőség-védelem, levegőtisztaság-védelem, víz-és szennyvíztisztítás, műszaki kémia II (szerves kémiát takart).
Második (jelenlegi) BSc szakom: algoritmusok és adatszerkezetek I-II, mert nagyon jó volt a gyakorlatvezető, azok a programozós tárgyak, ahol jó volt a gyakorlatvezető, pl. imperatív programozás (C), Programozási nyelvek - Java, funkcionális programozás (Haskell) tárgy óráit is élveztem, erre majdnem meghúztak vizsgán.
Általánosban: matek
Gimiben: matek
Egyetemen minden tárgyam matek.
Általánosban nem is emlékszem, biosz talán, de úgy különösen semmit se szerettem.
Középiskolában a tesi és a matek, emelt matek irányába is mentem faktra.
Egyetemen (gazdasági szak) kb. mindent szeretek, amik "matekosabbak" voltam azokat nagyon élveztem, csak simán a szépségükért, viszont ha kedvencet kéne választani, akkor valami kézzel foghatóbbat, komplexebb tárgyat mondanék, amiben van matek, de más gazdasági tárgyak is, pl pénzügyi befektetések. Illetve a softosabb irányt is szeretem, marketing, kommunikáció, stratégiai tervezés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!