Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a (volt) kedvenc tantárgyatok?

Mi a (volt) kedvenc tantárgyatok?

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 16:59
 1/9 anonim válasza:
81%
A nyelvek (angol, német), földrajzot is szerettem, meg talán a tesit.
2021. dec. 4. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
matek
2021. dec. 4. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Hol?

Gimnázium: biológia. Engem is érdekel, hogyan működnek az élőlények, főleg az ember, de a többi is. Ellenben a rendszertan nem érdekelt, nehezebben is bírtam megtanulni.

Első BSc szakom: vízminőség-védelem, levegőtisztaság-védelem, víz-és szennyvíztisztítás, műszaki kémia II (szerves kémiát takart).

Második (jelenlegi) BSc szakom: algoritmusok és adatszerkezetek I-II, mert nagyon jó volt a gyakorlatvezető, azok a programozós tárgyak, ahol jó volt a gyakorlatvezető, pl. imperatív programozás (C), Programozási nyelvek - Java, funkcionális programozás (Haskell) tárgy óráit is élveztem, erre majdnem meghúztak vizsgán.

2021. dec. 4. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Matek nekem is
2021. dec. 4. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Általánosban: matek

Gimiben: matek

Egyetemen minden tárgyam matek.

2021. dec. 5. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Általánosban nem is emlékszem, biosz talán, de úgy különösen semmit se szerettem.

Középiskolában a tesi és a matek, emelt matek irányába is mentem faktra.

Egyetemen (gazdasági szak) kb. mindent szeretek, amik "matekosabbak" voltam azokat nagyon élveztem, csak simán a szépségükért, viszont ha kedvencet kéne választani, akkor valami kézzel foghatóbbat, komplexebb tárgyat mondanék, amiben van matek, de más gazdasági tárgyak is, pl pénzügyi befektetések. Illetve a softosabb irányt is szeretem, marketing, kommunikáció, stratégiai tervezés..

2021. dec. 5. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Most épp a töri.
2021. dec. 5. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát én utáltam tanulni, túl unalmasnak találtam, egyiket sem szerettem és nem volt kedvenc tantárgyam. Persze leérettségizten kényszerből, aztán elmentem szakmát szerezni majd dolgozni, mert kellett a pénz és amúgy jobban szeretem a pénzt, mint a tanulást.
2021. dec. 23. 11:13
 9/9 anonim válasza:
100%
Irodalom,föci
2022. jan. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!