Nektek mi (volt) a kedvenc tantargyatok? Milyen tudomanyt kedveltek?
Figyelt kérdés
Nekem az angol a kedvencem. Mindent szeretek csak a muveszetet nem kedvelem.:O2016. jún. 22. 12:33
1/13 anonim válasza:
Kémia.
A természettudományokat úgy általában.
2/13 Wadmalac válasza:
Fizika + matek. Legalábbis középsuliban. A BME-n kicsit vesztett a varázsából a dolog. :D
3/13 A kérdező kommentje:
Aha.
2016. jún. 22. 12:56
4/13 anonim válasza:
matek, kémia, fizika, nyelveket pedig nagyon nem szeretem
5/13 anonim válasza:
Irodalom volt az abszolút kedvencem, de szerettem az angolt is, bár talán csak az órák hangulata miatt. :)
A fizika szerintem nagyon érdekes tudomány, kár, hogy nem tuok számolni. Amúgy biztos fizikus lennék :D
6/13 A kérdező kommentje:
En nagyon de nagyon szeretem a nyelveket!💜
2016. jún. 22. 14:13
7/13 Wadmalac válasza:
Konkrétan a nyelveket én is szeretem. De suliban nyelvet tanulni mindig is utáltam. Nyelvvizsgám van németből, angolból, valamennyit elmotyogok oroszul, hollandul, de akkor is, sosem éreztem még jól magam nyelvórán.
8/13 anonim válasza:
Mindenképpen a kémia. Nekünk ehhez még hozzájönnek a szakmai tárgyak; mint a vegyipari ismeretek + laboratóriumi alapgyakorlatok. Még ami tetszik az a biosz. Szóval inkább a természettudományos tárgyak fekszenek nekem :D
Egyébként ezenkívül még nyitott kezdek lenni a töri iránt - hozzáteszem a tanár miatt :)
Szeretek nyelveket tanulni, de az angol nem tartozik nálam speciel a kedvencek közé..
10/13 anonim válasza:
Az irodalom, a művészetek és biológia volt a kedvencem.
Az idegennyelveket nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!