Nyelvvizsga amnesztia 2022?
Valaki nem tudja,hogy a tavalyi nyelvvizsga amnesztia azokra is érvényes ,akiknem 2 nyelvvizsga kellett? Egy c1 és egy szakmai közép?
Tehát mindkettőt elengedték,akinek egyik sem volt?
Nem hosszabbították meg :D
"- a felsőoktatási hallgatók továbbra is nyelvvizsga nélkül kaphatnak diplomát,"
A törvényben továbbra is 2021.aug.31 a végdátuma, a nyelvvizsga amnesztiának.
Ha azt írják, hogy "továbbra is", az a jövőre utal.
Így nincs egyértelmű információ arról, hogy lesz-e/van-e amnesztia azoknak, akik 2022. januárban vagy 2022. nyarány diplomáznak.
Ezért még mindig aktuális ez a petíció.
Így kérünk benneteket, hogy osszátok meg, küldjétek szét, népszerűsítsétek.
Nem tegnapról már lett 2021.aug.31.
Végig az volt.
A törvényjavaslatban is 2021.aug.31. - dec. elejétől
Az elfogadott törvényjavaslatban is 2021.aug.31 - dec. 2. hetétől
Tehát az elejétől fogva az elmúlt 2 hétben végig 2021.aug.31 volt.
Aztán 14én megszavazták.
Na és mit tesznek a hallgatók? Esetleg max aláírják a petíciót. De néztem még azon is 53db megosztás van és kb. 750 aláírás. tehát még annyi sincs, h megosztom már pár csoportba, ismerősömnek stb. NEM, csak aláírja és ennyi, aztán kivan, h miért nem jól alakul.
Meg ír a kormányzati szerveknek, érdeklődik az ITM-nél, hogy mi az, hogy 2021.aug.31 írnak és azt kommunikálják, h "továbbra is" nyelvvizsga amnesztia van, akkor miért nem vagy mikor korrigálják a törvényben a dátumot.
Én 1x befizettem a petíciós oldalon 5 eurót, h akkor haladjon a petíció. Tán más befizetett? Dehogy is. 5 euró is sok, meg a nyelvvizsga mentesség is hulljon az ölébe mindenkinek.
Ezek kb. pár perces dolgok. Mégse csinálja nagyon senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!