Aki az orvosira jár, hogyan viselitek el a stresszt és az önbizalomhiányt?
Úgy érzem, nem vagyok rá képes, nem vagyok képes leülni az asztal mellé és tanulni, mert senki sem mondja, senki sem erősít, hogy jó vagyok, ügyes vagyok.
Tanulás közben gyorsan elkalandozom, nem bírok koncentrálni, és hamar fáradok. Mintha valamiféle depresszió jönne rám. Más is tapasztalt ilyet?
Valami tipp?
Az egyetem nem olyan buksi simogatós, hanem kemény. Az önbizalomhiány másik szakon is előjöhet, magadat is tudod motiválni, nem kell oda más./persze ha van, az jó/
A lányom orvosit végzett, év közben alig láttuk, mert messze tanult, szóval saját magát menedzselte és simán elvégezte.
Neked pszichológusra lenne szükséged, ha egyedül nem tudod megoldani.
Nem normális, ha neked a tanuláshoz folyamatos megerősítés kell, és hogy mondogassák mellé, milyen ügyes vagy. Az egyetemen senki sem fogja fogni a kezedet. Te osztod be az idődet, te döntöd el, hogy bejársz-e az órákra, mikor és mennyit tanulsz stb... És viseled a döntéseid következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!