Melyik sulit válasszam szerintetek?
Figyelt kérdés
8.-as lány vagyok.Igaz még kicsit arrébb van a továbbtanulás,de gondolkodok azon hogy milyen suliba menjek.Kitűnő tanuló vagyok.Ahol lakok(sopron)kettő olyan gimi van,ami szóba jöhet.Az egyikbe(Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium Líceum)kötelező a latin és a hittantanulás,minden hétfő reggel istentisztelet,(mellesleg én katolikus vagyok itt evangélikus lenne),de állítólag sokkal emberibbek és elnézőbbek a tanárok mint a másikba.A másikba(Széchenyi István Gimnázium)járt a bátyám fél évig,de rengeteg hülyeséget csinált,lány wc ablakán másztak ki cigizni meg stb,ezért átment másik suliba.Oda 1,5 éve jár.Szüleim nem nagyon szeretnék ha ide járnék,mert meggyőződésük hogy a bátyám miatt szívatnának a tanárok.Itt nincs kötelező hittan,latin,és plusz órába lehet olaszt-spanyolt tanulni,amit én nagyon szeretnék,főleg hogy ingyenes.Itt szigorúbbak sokkal a tanárok,de jobb a felvételi arány egyetemre-fősulira.Anyáék folyamatosan azt mondják,hogy húú a Berzsenyi milyen jó,oda fogsz menni,a Széchenyibe meg milyen szigorúak a tanárok,csesztetnének...de én a Széchenyibe szeretnék.Egyébként aki oda járt,dicséri.Szerintetek??2010. szept. 5. 14:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem oda menj ahova te szeretnél,és ne hagyd hogy bárki is bármit rád erőltessen :)
2/2 anonim válasza:
Hát, ha te a Széchenyibe szeretnél, akkor oda menj, és ha szigórúak a tanárok, az csak jobb, akkor keményebben kell tanulni, és biztosan a megérdemelt osztályzatot kapod majd :)És ha még szeretnél olaszt vagy spanyolt tanulni, hát akkor itt lehet, ingyen, ugyebár, szóval sokkal jobb.
És amúgyis ha katolikus vagy, akkor ne az evangélikus iskolába menj, szerintem.
13/L és 8.os :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!