Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretnék átmenni szakközépisk...

Szeretnék átmenni szakközépiskolából gimnáziumba. Lehetséges-e?

Figyelt kérdés

Hello! Most 9.osztályba járok szakközépiskolában elektrotechnika ágazaton,de miután eltelt ez a kettő hónap én nem érzem jól magamat, nem tudok be illeszkedni. A cél mindig is jog vagy phsziológia volt vagy marketing. A hetedik év vége és nyolcadik félév nem sikerült annyira jól, nagyon sok hianyzasom volt sokszor voltunk karanténban és nehezebb volt online tanulni ami az eredményeimen is meglátszott. Előtte 4-5-ös tanuló voltam most a szakközépiskolában a matekot 3-mas a többi mind 5-ös. Nagyon elkeseredtem amikor nem vettek fel egyik gimibe sem 64 pontom volt a felvételin csak a tanulmányi eredmény nem volt elegendő. Lehetséges, hogy át menjek gimnáziumba? Most is tanulok külön tanárnál németet és spanyolt is. Van angol középfokú vizsgám is. Lenne rá esély, hogy felvegyenek valahova?

A válaszokat köszönöm szépen!

2021. nov. 28. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, be lehet pótolni. Ezért érdemes minél hamarabb váltani, hogy ne egy egész tanév/félév anyagát kelljen.
2021. nov. 28. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De ez a különbözeti vizsga egyáltalán nem biztos,hogy kelleni fog,ez az iskolától függ.

Lehet,hogy "csak" annyit fognak feltételül szabni,hogy be kell pótolnod a témazáró dolgozatokat és kész.

De ha fogják mondani a különbözetit,ne lepődj meg.

2021. nov. 28. 16:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen a segítséget!
2021. nov. 28. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Czuczorba eredetileg is jelentkeztél?Ha igen és nem sokkal maradtál le szerintem van esély rá,hogy válts.Én mindenkeppen vinnék egyházi ajánlást!
2021. dec. 1. 08:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a különbözetizés, ez nagyon rosszul tud kijönni. Át akartam íratni máshová gyermekemet, és nem tudtam a kiszemelt helyekre, mert ahová ment volna, második után, ott az első két évben lenyomták az összes fizikát, ahol addig tanult, ott meg az első két évben nem is volt fizika.
2021. dec. 1. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont a #15. válasza miatt kell minél előbb érdeklődni.
2021. dec. 1. 12:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :D
2021. dec. 2. 00:09
 18/18 anonim válasza:
100%
Történt valami azóta?
2022. jan. 12. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!