Mi a különbség a projektnap és a témanap között ?
Én arra gondolnék, hogy a témanap az, hogy adott témakörön foglalkoztok valamivel
A projektnap meg olyan, hogy lesz a végén valami látható eredménye is, pl tablót készítetek a környezetvédelemből, hogy ilyen nagy kartonpapírra ragasztotok képeket, írtok-ragasztotok szövegeket,
vagy pl megírtok valami programot a számítógépen
szal hogy ott van valami ,,kézzel-fogható,, , vagy mindenképpen szemmel látható eredménye a dolognak.
tehát, ha egy projekten dolgoztok, akkor lesz abból valami végkifejlet, a melónak valami eredménye. a témanapon meg lehet, hogy nem állítotok elő produktumot; hanem csak beszélgettek arról az adott dologról.
nekem ez lenne a tippem, hogyha van különbség, és ezek nem szinonimák mondjuk
*meg pl nemtom, lehet, hogy mondjuk így a projektnél csapatokra vagytok felosztva, és úgy hozzatok létre valamit, a sima témanapkor meg lehet,hogy pl csak körbeül/félkörívbe leül az egész osztály, és középre beül valaki, aki dumál nekik.
egy kisebb csapatot pl könnyebb lehet kordinálni egy projektnél,ha nincs annyira szétszórva a sok feladat,meg talán jobban átláthatóbb is.
de tehát én nem értek ezekhez; 1. kommentelő is én vagyok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!