Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen végzettségem van,ha...

Milyen végzettségem van,ha csak szakmám van,érettségim nincs?

Figyelt kérdés

Az alapfok az kevés,a középfok már sok mert az érettségihez van kötve...

És bizonyos munkakeresési oldalakon nem tudok mást bejelölni,vagy ez vagy az vagy felsőfokú...

2021. nov. 26. 18:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Középfok. Szakmai középfok.
2021. nov. 26. 18:51
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

1-es

Nem. A szakmai középfok az a szakérettségi ( a régi szakközépiskolák). A csak szakmai végzettség az a régi szakmunkásképzőknek felel meg.

Kérdező

Csak szakmát az OKJ-s képzések adtak ( meg a régi szakmunkásképzők). Ez nem számít középfokú végzettségnek.

2021. nov. 26. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
25%

2.-ra.

És ki nem hazudik a CV-ben? Ha a kérdező beírja, hogy sima szakma, be sem hívják, még akkor sem, ha már 15 éve a szakmájában van, és vérprofi.

2021. nov. 26. 19:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Oké, de nem ez volt a kérdés. Tőlem azt ír be amit akar.

2021. nov. 26. 19:12
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor hogy írjam és mit?(hogy szebben hangzon :D )
2021. nov. 26. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális munkahelyen nem a papír számít, hanem a szaktudás. Neked alapfokú végzettséged van egy szakmával. Akinek szakmai középfokúja van, annak van a szakmai vizsga mellé egy érettségije is. Neked nincs érettségid.

Szerintem qrva ciki lehet ha beírod hogy középfokú, aztán csak nézel mikor emiatt a hazugság miatt nem vesznek fel. Sokkal szimpatikusabb ha inkább "lefelé" tévedsz. Aztán a leírásban úgyis meg tudod adni hogy pontosan mit is végeztél.

2021. nov. 26. 19:44
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Hogy világosan értsd: alapfokú végzettség- általános iskola elvégzése, középfokú - érettségi, felsőfokú - főiskolai vagy egyetemi diploma. Ennyire egyszerű, nem kell ezt bonyolítani. Ha szerinted jelentkezhetsz egy olyan állásra, ahol érettségi a feltétel, akkor írj középfokút. Ha nem, akkor alapfokú.
2021. nov. 26. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

Na akkor vitaindítónak.

És a felsőoktatási OKLEVÉL, na az mi? Fősuli/egyetem adja, ki. Hivatalos. De NEM diploma!

Erre TE mit írnál be a CV-be? >:)

2021. nov. 26. 20:10
 9/17 A kérdező kommentje:

Ez van,ez nincs,vegyetek fő,örüljetek hogy valaki jelentkezik,gondoljatok arra az olasz qva anyutokra.

Csá

2021. nov. 26. 20:28
 10/17 anonim ***** válasza:
24%

"És a felsőoktatási OKLEVÉL, na az mi? Fősuli/egyetem adja, ki."

Melyik államilag akkreditált oktatási intézmény ad ki ilyent? Mert az, hogy az X.Y. magánegyetem, népfőiskola, Turul- szakképzési központ, és egyéb idióta helyek ilyeneket állítanak ki, az kb. annyit ér mintha én nyomtatnám ki itthon.

2021. nov. 26. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!