Szerintetek Decemberig bevezetik az online oktatást a középiskolákban/gimikben/egyetemeken?
Figyelt kérdés
Egyre több fertőzött van viszont én úgy is hallottam hogy mivel van már oltás nem fogják bezárni a sulikat
Csak szimpla kíváncsiság
2021. nov. 7. 21:43
11/23 anonim válasza:
Románia egyes részein már hétfőtől online oktatás lesz, igaz ott elég rossz a helyzet.
Szerintem nem lesz online oktatás, vagy ha mégis akkor talán januártól.
12/23 anonim válasza:
Nálunk egyetemen sajnos azt írták,hogy marad idén már a jelenléti
13/23 anonim válasza:
Ez hanyadik ilyen kérdés? De most komolyan?
14/23 anonim válasza:
Feltételezhető, hogy a kérdező napi 2x felteszi ezt a kérdést.
15/23 anonim válasza:
14
Sokan felteszik ezt a kérdést, most elég sok középiskolás/egyetemista "remeg" ezen a témán.
16/23 anonim válasza:
15! Amikor kiírod a kérdést, akkor az oldal felajánl egy csomó hasonló kérdést a tiédhez. Ha ott átolvassa a kérdező, akkor rájön, hogy felesleges ezredszerre is ugyanazt feltenni.
17/23 anonim válasza:
rendben, akkor ment is a jelentés "Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést" indokkal.
18/23 anonim válasza:
16
Igen, de látod megcsinálják...és ezek nagy rész (elmondásuk alapján) egyetemista.
20/23 anonim válasza:
Szerintem ha felmegy 10ezer felé a korházi+ lélegeztető is sok lesz ( közel ezer) akkor be fogják vezetni mert különben összeoik az amúgy is szar eü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!