Szerintetek Decemberig bevezetik az online oktatást a középiskolákban/gimikben/egyetemeken?
Egyre több fertőzött van viszont én úgy is hallottam hogy mivel van már oltás nem fogják bezárni a sulikat
Csak szimpla kíváncsiság
Lehetséges.
Viszont még ott sem tartunk, hogy az általános maszkviselést bevezették volna.
Szerintem erre a jövő hét folyamán sor fog kerülni.
Nyilván az már tisztázódott, hogy az oltást kötelezővé nem teszik így ez a lehetőség kizárva. Már csak az a kérdés innentől, hogy a vírus milyen ütemben fog terjedni és mennyire lesz agresszív.
De ha nem lenne elég az általános maszkviselés visszavezetése, akkor sem a digitális oktatás fog még következni, hanem a szórakozóhelyek, mozik, színházak bezárása, éjféltől 5-ig kijárási tilalom.
És ha még ez sem lesz elég akkor lehet rá számítani, hogy egyetemeket, középiskolákat lezárják és vissza jön az este 8 órai takarodó.
A járvány terjedés megállításának nem az első lépése a digitális oktatás.
Először a kötelező maszkviselés mindenhol, tömegrendezvények betiltása, szórakozóhelyek, stadionok bezárása, boltokban korlátozások és még sorolhatnám és majd csak azután jön az iskolák bezárása. Persze sok minden függ, hogy a sok megbetegedésből hányan vannak kórházban és lélegeztető gépen.
Szerény véleményem szerint ha bevezetik az online oktatást akkor vele együtt iskolaidőben kijárási korlátozást is vezessenek be az érintett korosztályoknak.
- A hónapok nevei nem tulajdonnevek, ezért kisbetűvel írandók, így: "decemberig".
- Kijelentő mondat végére pontot teszünk.
- VESSZŐHASZNÁLAT! A "viszont", a "hogy" és a "nem" előtt is ki kellett volna tenni a vesszőt (,)!
A te érdekedben remélem, hogy nem lesz online oktatás.
Mekkora tragédia nem tettem vesszőt hidd el az emberek 90%-a nem tesz vesszőt meg nem azt nézi mindig hogy na hova is kell vesszőt tenni…
Amúgy meg nem értem hogy ebből hogy lehet leszűrni hogy “hülye” lennék…
És amúgy is siettem nem hiszem hogy olyan nagy bűnt követtem el kedveském….
Az emberek többsége tesz vesszőt, mert tagoltabb, olvashatóbb az írás.
Ilyennek ilyen fáradtan sokszor neki se állok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!