Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek Decemberig bevezet...

Szerintetek Decemberig bevezetik az online oktatást a középiskolákban/gimikben/egyetemeken?

Figyelt kérdés

Egyre több fertőzött van viszont én úgy is hallottam hogy mivel van már oltás nem fogják bezárni a sulikat

Csak szimpla kíváncsiság

2021. nov. 7. 21:43
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
93%
Nem kell 5 percenként megkérdezni!
2021. nov. 7. 21:44
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Decemberig kétlem. Akkor jönnek az ünnepek és mindenki otthon lesz úgy is. Majd esetleg januártól, de szerintem nem lesz.
2021. nov. 7. 22:03
 3/23 anonim válasza:
71%
Nem
2021. nov. 7. 22:05
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Lehetséges.

Viszont még ott sem tartunk, hogy az általános maszkviselést bevezették volna.

Szerintem erre a jövő hét folyamán sor fog kerülni.

Nyilván az már tisztázódott, hogy az oltást kötelezővé nem teszik így ez a lehetőség kizárva. Már csak az a kérdés innentől, hogy a vírus milyen ütemben fog terjedni és mennyire lesz agresszív.

De ha nem lenne elég az általános maszkviselés visszavezetése, akkor sem a digitális oktatás fog még következni, hanem a szórakozóhelyek, mozik, színházak bezárása, éjféltől 5-ig kijárási tilalom.

És ha még ez sem lesz elég akkor lehet rá számítani, hogy egyetemeket, középiskolákat lezárják és vissza jön az este 8 órai takarodó.

2021. nov. 7. 22:07
 5/23 anonim ***** válasza:
12%
a remény sosem hal meg
2021. nov. 7. 22:45
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

A járvány terjedés megállításának nem az első lépése a digitális oktatás.

Először a kötelező maszkviselés mindenhol, tömegrendezvények betiltása, szórakozóhelyek, stadionok bezárása, boltokban korlátozások és még sorolhatnám és majd csak azután jön az iskolák bezárása. Persze sok minden függ, hogy a sok megbetegedésből hányan vannak kórházban és lélegeztető gépen.

Szerény véleményem szerint ha bevezetik az online oktatást akkor vele együtt iskolaidőben kijárási korlátozást is vezessenek be az érintett korosztályoknak.

2021. nov. 7. 22:49
 7/23 anonim ***** válasza:
8%

- A hónapok nevei nem tulajdonnevek, ezért kisbetűvel írandók, így: "decemberig".

- Kijelentő mondat végére pontot teszünk.

- VESSZŐHASZNÁLAT! A "viszont", a "hogy" és a "nem" előtt is ki kellett volna tenni a vesszőt (,)!

A te érdekedben remélem, hogy nem lesz online oktatás.

2021. nov. 7. 23:34
 8/23 A kérdező kommentje:

Mekkora tragédia nem tettem vesszőt hidd el az emberek 90%-a nem tesz vesszőt meg nem azt nézi mindig hogy na hova is kell vesszőt tenni…

Amúgy meg nem értem hogy ebből hogy lehet leszűrni hogy “hülye” lennék…

És amúgy is siettem nem hiszem hogy olyan nagy bűnt követtem el kedveském….

2021. nov. 8. 00:17
 9/23 A kérdező kommentje:
Meg amúgy sem azt kérdeztem hogy na ki tanít meg írni de lényegtelen
2021. nov. 8. 00:18
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége tesz vesszőt, mert tagoltabb, olvashatóbb az írás.

Ilyennek ilyen fáradtan sokszor neki se állok

2021. nov. 8. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!