Mi történik ha félév közben adok le egy tárgyat? FONTOS!
Sziasztok!
Most szeptemberben kezdtem az egyetemet. ELTE BTK - ra járok és a minorhoz, amit választani szerettem volna második évtől, ahhoz fel kellett venni 1. félévben két tárgyat. Ezeket szeretném leadni, mert kínszenvedés az egész és már egy ideje gondolkodom rajta. Mi történik, ha ezeket a tárgyakat most leadom?
Nem a főszakomhoz tartozik, mint említettem, a minorhoz tartoznak, amire már nem szeretnék menni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Tudomásomra jutott, hogy már nem tudok ilyenkor leadni tárgyat, pedig azt hittem le lehet..
Ne haragudjatok, hogy ilyen hülye vagyok..
Mind a kettő előadás egyébként, szóval ha csak nem járok be és nem is megyek el vizsgázni félévkor, akkor fog történni bármi?
én nemtom, h tantárgyfelvételi időszakon kívül milyen határidőig lehet -e leadni, van-e ilyen, de szerintme lehet, hogy fizetni kell érte
szerintem írj egy e-mailt a tanulmányi osztályodnak, én nem oda járok.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor szerintem azt fogom tenni, hogy nem megyek be az előadásokra és vizsgázni sem megyek el értelemszerűen.
A minorokat is hagyom szerintem, majd választok inkább specializációt..
Köszönöm a válaszokat még egyszer!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!