600 oldal 6 nap alatt, tanultál már ennyit ennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy napi 100 oldalt 6 nap alatt, tehát sorozatban meg lehet tanulni vagy sem.2021. nov. 2. 18:38
1/7 anonim válasza:
Igen, tanultam. De ez egy hülyeség, amit a tapasztalatlan gólyák csinálnak csak. Olyan nincs, hogy 600 oldalt kell tanulni. Az legfeljebb 100 oldal információ és 500 oldal rizsa. Azt meg könnyen meg lehet tanulni.
2/7 anonim válasza:
Es en meg azt hittem az en 35 oldal 70 kérdésem zh-ra sok. :D
3/7 anonim válasza:
1. jól írja. Vázlat, jegyzet kell, a többi nem érdekes.
4/7 anonim válasza:
Az ilyen mennyiségú könyvekben szokott lenni tartalomjegyzék és fogalomtár. Azokat tanulnám meg.
5/7 anonim válasza:
A kérdés így megválaszolhatatlan. Egy 600 oldalas biokémia könyvet szinte biztosan nem lehet 6 nap alatt, nulla tudásról indulva megtanulni; de mondjuk egy 600 oldalas könyv a húsvéti népszokások magyarországi történetéről simán megtanulható 6 nap alatt.
6/7 anonim válasza:
Én se hiszem, hogy 600 oldt egy az egyben kérnének. Egy normál tárgy átlag 80-100 oldalnyi anyag szokott lenni kb, nekem eddig mindenütt ennyi volt. Amikor a tanárok csinálnak diasorokat előadásra ugyanebből a tárgyból az meg csak 50-60 dia kb. Szóval kb. ennyi a lényeg. Esetleg orvosin el tudom képzelni, hogy van, amiből közel ennyit tanulnak, de ők tanulnak is folyamatosan.
7/7 anonim válasza:
#6: Jogi és orvosi karokon simán be kell vágni vaskos könyveket egy-egy vizsgára, gyakorlatilag egy az egyben. S akkor még nem beszéltünk egyes bölcsész szakokról, ahol kötelező olvasmánynak feladnak a tananyag mellé vagy 15 regényt, amelyek tartalmi ismerete nélkül esélytelen vagy a vizsgán, mert belekérdeznek, hogy mlyen színű volt a főszereplő macskája. Nem viccelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!