Vizsgám lesz, de nem tanultam?
(Először is, köszi mindenkinek, aki oltani akar, amiért nem tanultam, de inkább tartsa meg magának.)
Na szóval, kedden vizsgám lesz, azaz 2 napom lesz tanulni (plusz kedden a vizsga előtt max 1 óra). A mai napom eléggé kevéske, mivel még sportolnom kell (meccsem lesz), maximum 1-2 óra marad tanulásra. Holnapi napom szabad, vagyis félig, azaz összességében a mai nappal együtt tudok tanulni 9 órát.
Ennyi idő alatt milyen módszerrel tudnék megtanulni kétszer 15 tételt? (Fizika és biológia vizsga lesz, mindkettőből 15-15 tétel, átlagosan 2 oldal/tétel, azaz 60 oldal összesen.)
Igazából a kettes is elég nekem, mivel semelyikből sem érettségizem, azaz nem számít továbbtanulásban. Csak ne bukjak meg.
Előre is köszönöm szépen az értelmes és nem lehurrogó válaszokat!
?
Nem, nem írtam még ki ezzel kapcsolatban kérdést. Körülbelül 70 ember fog vizsgázni még rajtam kívül, szerintem nem csak én vagyok GYIK felhasználó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!