Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemeken miért nem...

Az egyetemeken miért nem vezetnek be online előadásokat a maszkozás helyett?

Figyelt kérdés

Én MSC-s vagyok levelező tagozaton, nálunk most vezették be a maszkozást.

Nagyon kellemetlen maszkban ülni reggel fél 9-től este 7-ig bent.

Ennél még az online rendszer is jobb lenne.

A maszkozás a hallgatóknak és az oktatóknak is kellemetlen.

2021. okt. 28. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy egyeseknek nem lesz szimpatikus a válasz, de én oktatótól tudom, hogy azért ragaszkodnak a jelenlétezéshez, mert jelenléttel jobban tudják fitogtatni a hatalmukat.

Pedig minden szempontból jobb az online, üzemanyag költség, vonatjegy, idő, energia stb.

2021. okt. 28. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nálatok legalább bevezetették... Amúgy egyetértek. Az online nem csak kényelmesebb, hasznosabb is. Én online oktatást csinálnék jelenléti számonkéréssel.
2021. okt. 28. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

"Nálatok legalább bevezetették... Amúgy egyetértek. Az online nem csak kényelmesebb, hasznosabb is. Én online oktatást csinálnék jelenléti számonkéréssel."

Ebből lennének az igazi nagy bukáshegyek meg UV-k. Felesleges itt köröket futni, több szakról vannak ismerőseim/barátaim és pár kivételtől eltekintve az online órákat telibefosta mindenki. Főzött/mosott/takarított/játszott mellette, csak háttérzajnak ment. Vizsgán úgy is lehetett puskázni, akkor meg minek verni magadat a tanulással, nemde?

Ezért egy orbitálisan fos megoldás az online oktatás minden formája, ha mellette online történik a számonkérés is.

2021. okt. 28. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

3. Jelenléti oktatásnál is ez van. A fél terem a mobilján pötyög valamit és ugyanúgy leszarja az előadást. Aki meg mondjuk "figyel", azoknak a nagy része is csak tetteti és közben teljesen máshol jár.

Ezt onnan is tudom, hogy nálunk előadásnál vannak ilyen tesztek és a kérdés előtt minden esetben a tanár elmondja a helyes a választ, aztán a többség a rossz megoldást küldi be a telón.

2021. okt. 29. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Én nem szeretnék online oktatást egyetemen, ez az utolsó félévem, és szeretném kiélvezni a szorgalmi időszak hátralevő részét, szeretnék végig bejárni oda
2021. okt. 29. 04:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, levelezőn a gyakorlatok vannak így csoportosítva, az előadások anyaga pedig letölthető.

Nappali és esti tagozaton nincsenek csoportosítva a gyakorlatok. Fontosabb az, hogy az estiseknek szabad legyen a pénteke. Ugyanazok tanítanak nappalin és estin. Kell tanszéki értekezlet is és a projektekre is kell idő. Úgyhogy vegyesen vannak előadások és gyakorlatok.

2021. okt. 29. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
inkább elviselem a maszkot, csak ne kelljen otthon poshadni megint
2021. okt. 31. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!