Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Drága egyetemista sorstársaim!...

Drága egyetemista sorstársaim! Ti hallottatok bármit arról, hogy a közeljövőben tervezne-e a szakotok/egyetemetek átállni digitális oktatásra?

Figyelt kérdés
A hónap végén ki kell költöznöm az albimból, és nem tudom, hogy megérné-e egy újba beköltözni. Rengeteg macerával és pénzzel jár, és nagyon nem tudom, hogy bele merjek-e vágni ebben a bizonytalan helyzetben. Sajnos ingázást nem tudom megoldani, rövidebb távon inkább panzióban bérelnék szobát. Nektek van valami információtok az átállásról esetleg?

2021. okt. 20. 14:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

"Ezért is 0% minden válaszod."

Nem, nem ezért, hanem azért, mert még csak ketten értékelték. :) Amelyiket többen, az nem 0%-os. Amúgy meg ha akarnám, csinálhatnék magamnak egy új reget, amit 100%-on tartok, de nem arra gyúrok. :)

2021. okt. 25. 18:10
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, nem ezért, hanem azért, mert még csak ketten értékelték"

Ezt te nem látod egyrészt, másrészt mindegy hányan értékelték, de 0%-os. 🤣 Ahogy az utolsó válaszod is xD

2021. okt. 26. 16:33
 23/27 anonim ***** válasza:
15%
22: ANNYIRA kisstílű irányba ment el a vita... De amúgy abban igaza van, hogy látható az értékelők száma (és hogy hány%-ban adnak "hasznosnak" ítélt válaszokat, ha rákattintasz az értékelésre.
2021. okt. 26. 16:38
 24/27 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy arra válaszoltatok, amit kérdeztem lol. Annak viszont tényleg köszi, aki válaszolt!
2021. okt. 26. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

""...még csak ketten értékelték"

Ezt te nem látod"

Mert te biztos látod, hogy én mit látok, ugye? :D

"mindegy hányan értékelték"

Szerinted. Szerintem meg sokkal inkább 0%-os az a válasz, ami mondjuk 100 értékelés alapján 0%-os, mint az, amelyik két értékelés alapján (ami további 98 pozitív értékelés után akár 98%-os lehet majd).

"Ahogy az utolsó válaszod is xD"

Nem az az utolsó válaszom. :D És lehet, hogy nem is ez. Majd kiderül, ha meghaltam. :)

2021. okt. 27. 10:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja, látom, ha rámegyek arra a retekre, akkor bejön hányan értékeltek. Régen ez nem volt. Na m1, akkor ebben nem volt igazam, ettől független továbbra is 0% minden válaszod, nekem meg csak 1 válaszom 0 eddig. Akik itt olvasnak, azok veled nem értenek egyet. Ha 2-en vannak, ha 3-an, de akkor sem. Az érveid nem relevánsak a témában, ezen nincs mit szépíteni. A következő válaszodon már nem lesz 2 db 0%, legalább is nem az én részemről, ugyanis én már nem fogom a továbbiakban olvasni ezt a kérdést, innentől csak a saját szórakoztatásodra kommentelj, nekem felesleges válaszolnod, nem fogom olvasni.
2021. okt. 30. 19:00
 27/27 anonim ***** válasza:

"továbbra is 0% minden válaszod"

Ez már akkor se volt igaz, amikor először írtad. De persze nem tudod, hogy melyikeket írtam én...

"Akik itt olvasnak, azok veled nem értenek egyet. Ha 2-en vannak, ha 3-an, de akkor sem."

Sokkal többen olvasnak, mint ahányan értékelnek is, és ha 2-3 értékelés után még 0%-on van egy válasz, az semmi, az csak annyit jelent, hogy az a 2-3 ember, aki először értékelte, nem találta hasznosnak (még akkor sem, ha egyébként az is lehet, hogy igenis egyetértett vele, ugyanis az értékelésnél az a kérdés, hogy hasznos-e a válasz, nem pedig az, hogy egyetértesz-e a válasszal, ami nem ugyanaz), de további értékelések kapcsán akár 100%-hoz közeli értéket is kaphat.

"Az érveid nem relevánsak a témában, ezen nincs mit szépíteni."

Eleve azt se tudod, hogy melyik válaszokat írtad én, úgyhogy mindről biztos, hogy nem tudod megítélni - amelyekről meg azt hiszed, hogy nem relevánsak, hát szerintem azok is azok.

"nekem felesleges válaszolnod, nem fogom olvasni"

Nem csak annak írom, amit írok, akinek a hozzászólására vagy kérdésére reagálok, hanem mindenkinek, aki majd akármikor olvassa, mert érdekli a téma.

Másfelől meg úgy kb. 95%-a azoknak, akik azt írják, hogy nem fogják olvasni, olvassák, sőt, hozzá is szólnak újra. ;-)

2021. okt. 30. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!