Drága egyetemista sorstársaim! Ti hallottatok bármit arról, hogy a közeljövőben tervezne-e a szakotok/egyetemetek átállni digitális oktatásra?
"Ezért is 0% minden válaszod."
Nem, nem ezért, hanem azért, mert még csak ketten értékelték. :) Amelyiket többen, az nem 0%-os. Amúgy meg ha akarnám, csinálhatnék magamnak egy új reget, amit 100%-on tartok, de nem arra gyúrok. :)
"Nem, nem ezért, hanem azért, mert még csak ketten értékelték"
Ezt te nem látod egyrészt, másrészt mindegy hányan értékelték, de 0%-os. 🤣 Ahogy az utolsó válaszod is xD
""...még csak ketten értékelték"
Ezt te nem látod"
Mert te biztos látod, hogy én mit látok, ugye? :D
"mindegy hányan értékelték"
Szerinted. Szerintem meg sokkal inkább 0%-os az a válasz, ami mondjuk 100 értékelés alapján 0%-os, mint az, amelyik két értékelés alapján (ami további 98 pozitív értékelés után akár 98%-os lehet majd).
"Ahogy az utolsó válaszod is xD"
Nem az az utolsó válaszom. :D És lehet, hogy nem is ez. Majd kiderül, ha meghaltam. :)
"továbbra is 0% minden válaszod"
Ez már akkor se volt igaz, amikor először írtad. De persze nem tudod, hogy melyikeket írtam én...
"Akik itt olvasnak, azok veled nem értenek egyet. Ha 2-en vannak, ha 3-an, de akkor sem."
Sokkal többen olvasnak, mint ahányan értékelnek is, és ha 2-3 értékelés után még 0%-on van egy válasz, az semmi, az csak annyit jelent, hogy az a 2-3 ember, aki először értékelte, nem találta hasznosnak (még akkor sem, ha egyébként az is lehet, hogy igenis egyetértett vele, ugyanis az értékelésnél az a kérdés, hogy hasznos-e a válasz, nem pedig az, hogy egyetértesz-e a válasszal, ami nem ugyanaz), de további értékelések kapcsán akár 100%-hoz közeli értéket is kaphat.
"Az érveid nem relevánsak a témában, ezen nincs mit szépíteni."
Eleve azt se tudod, hogy melyik válaszokat írtad én, úgyhogy mindről biztos, hogy nem tudod megítélni - amelyekről meg azt hiszed, hogy nem relevánsak, hát szerintem azok is azok.
"nekem felesleges válaszolnod, nem fogom olvasni"
Nem csak annak írom, amit írok, akinek a hozzászólására vagy kérdésére reagálok, hanem mindenkinek, aki majd akármikor olvassa, mert érdekli a téma.
Másfelől meg úgy kb. 95%-a azoknak, akik azt írják, hogy nem fogják olvasni, olvassák, sőt, hozzá is szólnak újra. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!