Pécsi egyetemisták az általános orvosi karon hány órátok van hetente?
omg, orvosin nincs lébecolás, oda be kell járni, és minden kötelező.
ha már most így állsz hozzá, ki fogsz bukni, nem fogod bírni a terhelést.
Fent vannak a pontos órarendek az egyetem honlapján.
Mindegyik óra kötelező.
helyesen: egyelőre, nem egyenlőre.
sorry, de a helyesírás a vesszőparipám.
Az előadások általában nem kötelezőek . Van néhány, ami igen és katalógus is van rajta. Oda bejárok+ néhány másikra is , ami érdekel . Általában diasorokat olvasnak fel, ezt otthon is tudom. Előadások helyett inkább otthon vagyok és tanulok.
A gyakorlatok a kötelezőek , azokra be kell járni . Változó a színvonal , vannak érdekes , hasznos órák és vannak kegyetlenül unalmas, haszontalan órák is. Ezeken felül vannak ugye a választható tárgyak , azok is kötelezőek.
Átlagban félévente 30 kredittel kell számolni . 1 kredit egy heti 45 perces órának felel meg. Tehát heti 30*45 perces óra van. Gyakorlatok általában másfél órásak, az előadások 45 percesek. Vannak tömbösített órák is.( mondjuk 4*45 perc négy héten át egy napon ).
Egy negyedéves POTEs, aki otthon farmakológia előadás helyett farmakológiát tanul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!