Középiskolások! Ki mit visz csütörtökön és pénteken suliba?
Figyelt kérdés
Meg van az órarend,de pl. holnap nem akarok tesi cuccot vinni.Végül is első órán valószínűleg csak beszélgetni fogunk:)
Meg azon gondolkodtam,hogy minek vigyek könyveket?
Na meg a füzetek?
Arra gondoltam,hogy viszek egy sima füzetet és abba leírok midnent,hogy milyen órára mi kell meg ha valamit már írnánk a füzetbe?Első órán csak nem kell még könyv,ugye??
Ti mit visztek?
15/L
2010. szept. 1. 15:39
1/4 anonim válasza:
Vigyél egy füzetet amibe jegyzetelsz, meg leírod mik kellenek következő órára, meg egy tollat.Első órákon még nem kell könyv, csak ismerkedtek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,amúgy most kezdem a 10.-et:)
Szóval 1-2 új tanárunk lesz csak:)
2010. szept. 1. 16:42
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként még van olyan oszt.társam akinek nincsenek még meg a könyvei,szóval szerintem én sem viszem:)
2010. szept. 1. 16:52
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg vigyed... Nem szakadsz bele 5 könyvbe meg 5 füzetbe meg a tesicuccba...
És ha nem fogtok beszélgetni? azt, hogy milyen füzet-könyv kell kb 5 perc alatt elmondja a tanár, a többiben simán tanulhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!