Fősikolai órafelvétel. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom: Felvettek az Nyf-TTIK karára programtervező informatikusnak. És elkezdtem felvenni az óráimat, már fel is vettem szinte mindent de van egy olyan óra hogy gazdálkodási és menedzsment ismeretek ez egy b kategóriás óra nincs elé írva a neptunon hogy melyik félévben vagyok kötelező felvenni de most sehogy nem tudom már úgy átrendezni az órarendem hogy ez is beférjem mert szinte minden tantárgyra az előadások létszáma betelt ilyenkor mi a teendő??? Kaptam egy cd-t az nyf-től a beiratkozás után de szart se érek vele semmi ezzel kapcsolatos nincs rajta... A segítséget előre is köszönöm!2010. szept. 1. 13:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!