Otthagyjam az egyetemet?
Figyelt kérdés
Most szeptemberben kezdtem az első félévemet az egyetemen, viszont elég bizonytalannak érzem magamat már most az elején. Nem akartam mindenféleképpen egyetemre jelentkezni, viszont a külső nyomás hatására (szüleim, tanáraim) mégis jelentkeztem egy olyan szakra, ami számomra érdekes de mégsem érzem magam annyira jól, illetve a szaktársaimhoz képest is sokkal gyengébbnek látom magamat.
Nagyon régóta szeretnék légiutas kísérő lenni, és nem tudom hogy otthagyjam e az egyetemet, és váltsam valóra az álmom, vagy adjak magamnak több időt hátha megtetszik az egyetem?
2021. szept. 27. 16:46
1/8 anonim válasza:
Pincér bármikor lehetsz, földön és levegőben is.
Tanulj! Annak van értelme! Nem véletlenül mondják körülötted a felnőttek!
3/8 A kérdező kommentje:
germanisztika. Eddig azt hittem jó vagyok németből, de a többiekhez képest nulla a tudásom
2021. szept. 27. 19:02
5/8 anonim válasza:
Ha első félév után hagyod ott, nem kell fizetned semmit. Szerintem várd meg a félév végét, aztán passziválj, menj el légiutas-kísérőnek, és ha az jobban tetszik, iratkozz ki az egyetemről. A passziválást azért mondom, hogy megmaradjon B tervnek az egyetem.
6/8 anonim válasza:
én is arra akartam lenni, de a tanárom lebeszélt róla, így gyógyszerész lettem
8/8 anonim válasza:
A germanisztika önmagában tényleg semmit nem ér, tapasztalatból mondom. Én elvégeztem, de nagyon megbántam, pedig nem voltam rossz tanuló. Ugyanolyan munkákat tudsz vele betölteni, mint érettségivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!