Egyetemen szünetekben ti otthagyjátok az asztalon a laptopot?
Levelezőn fogom megkezdeni az egyetemet (ha minden igaz), még nem tudom, hogy 1 vagy 2 napot kell bemenni, de azt tudom, hogy hosszú nap lesz.
Szünetekben egy hogy működik? Ti össze szeditek a laptopot és úgy mentek ki vagy csak "kijelentkeztek" és otthagyjátok?
(Tőlem egyszer loptak el egy telefont azóta "fóbiám van" és nagyon figyelek mindenre, de lusta is vagyok, hogy szétszereljem/összerakjam.
Hogy működik ez?
Nappali tagozatos véleményt is írhattok.
Válaszokat előre is köszönöm!
Levelező: Hacsak kiszaladok mosdóba, meg rövid szünet, hogy csoptársak ott maradnak, marad a laptop. Ebédszünetben, mikor mindenki magával van elfoglalva, akkor viszem magammal, mert nem várhatom el senkitől, hogy maradjon felügyelni.
(Mondjuk szerintem nem macerás a ki-be pakolás, netet meg ilyesmit lekapcsolva bírja egész nap az akksi, azt beállításokban be tudod lőni, hogy ne kapcsoljon ki, csak pihenjen a gép, ha lecsukod, szóval lecsuk, egér kihúz - nem szeretem a tapipadot -, táskába csúsztat, nem nagy cucc.)
Nappalin másabb, ott minden óra más-más előadóban van, ott muszáj vagy minden holmidat sétáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!