Egyetemisták! Ti hogy bírjátok, hogy csórók vagytok és tele vagytok hitellel?
Mindneki azt mondja hogy ezek az évek a legszebbek meg hogy mennyi buli meg szórakozásban vehetek részt. Nekem ezek az évek teljesen másról szólnak: dolgozom egész heten, hétvégét az Egyetemen töltöm, aztán délutánonként meg tanulok és beadandód írok. Arról nem is beszélve hogy rengeteget fizetek a tandíjra, tele vagyok diákhitellel, az autóm állandóan behal, de abban reménykedem hogy később ha meglesz a BA diplomám akkor több fizut fogok kapni, illetve egy olyan céghez kerülnék aki fizetne az MSc képzést vagy pedig államin kezdenem el!
Írjatok légyszi sikertörténeteket, amikből erőt meríthetek.
Volt annyi eszem, hogy államilag finanszírozott helyre vettek fel. Harmadévesként kapok tanulmányi ösztöndíjat. Nem verem magam hitelekbe. Igyekszem a tudásommal költséghatékonyan egyetemre járni.
Akinek nem lett elég pontja az egyetemi felvételinél az fizethet, mint a katonatiszt. Felesleges ezen rinyálni. Jobban tanulsz, akkor kevesebbe kerül a felsőoktatásban a tanulásod. Csak a "bolondok" fizetnek azért, hogy tanulhassanak, mikor van lehetőségük ingyen is tanulni.
szerintem jo dolog hogy csorok az egyetemistak, megtanitja oket arra hogy milyen is a valos elet, es hogy mi var rajuk. Szerintem a legtobb egyetemista ugy van vele hogy azert kell egyetemre menni hogy jo elet legyen utana, de utana meg jon a pofara eses.
Emlekszem a kozepiskolaban de az altalanosban is a tanarok orokke area buzditottak mindenkit menjenek egyetemre vagy egy senki lesz beloled... Vicces hogy sima erettsegivel is tudok havi 1,5 millios fizetest vallalni, mig a tobbi diplomas volt iskolatarsam xarehugye` melozik, ezt ugy a tanarok orra ala dorgolnem...
Szívás ez mindenhogy :D
10# nem árulnád el pls hogy mit dolgozol ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!