Egyetemisták, ti hogy bírjátok az online oktatást?
En nem ertek sok embert aki a Te allaspontodat osztja. Nekem szimplan unalmas, teljesen ellustultam, de akinek az a problemaja hogy pl nem talalkozik a barataival.. Hat miert nem? Hozzam heti szinten jonnek a barataim akar itt aludni is hogy kicsit beszélgessünk, vagy en megyek, de kocsival is siman elmegyunj egyet burgerezni vagy barmi.
A vizsgaim nagyon konnyuek online, en azert imádkozom hogy legyen ez a felev meg online mert 18 tantargyam van es rohadt sok az anyag, utana meg mar lehetne normalis. En elvagyok mondhatni.
Jól viselem. Kapóra jön a heti +10 óra hogy be tudjam hozni a lemaradást.
A társaság sem hiányzik, pedig extrovertált vagyok, de nem nagyon találtam meg az egyetemen a helyem.
Az itthon ülés a sok órán viszont valóban kiakasztó tud lenni.
én most még jobban is figyelek a sportolásra és a normális étkezésre.Tudom hogy kevesebbet mozgok alapból, ezért tudatosan igyekszek naponta 30-40 percet legalább intenzíven mozogni.
Ezen kívül eléggé negatívan élem ezt meg. A legtöbb barátommal összevissza széledtünk az országban, úgyhogy találkozni nem igazán tudunk. Nagyritkán videochatelünk de az egyrészt nem ugyanaz, másrészt meg legtöbbször senkinek nincsen kedve még plusz időt tölteni a gép előtt az egész napos online órák/home office után.
Én éppen erasmuson voltam amikor bejött a járvány, szóval már a miatt is negatívan állok ehhez az egészhez, hogy tönkretette azt a félévemet (igen, már lassan egy éve, és még mindig tüske a szememben). Most pedig már az utolsó félévem van. Hát nem éppen így képzeltem az egyetem lezárását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!