Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Mensa online IQ-tesztje...

A Mensa online IQ-tesztje manipulált hogy több emberben építse fel azt az illúziót hogy ő is lehet Mensa tag ezért megvegye az igazi tesztet?

Figyelt kérdés
Nálam túl magas eredmény jött ki. Az iskolában mindig rossz jegyeket kapok és meg is buktam. (112 jött ki). A helyesírási hibákért elnézést.

2021. szept. 16. 17:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ők se úgy születtek hogy az agyukban volt a tudomány. Lehet hogy van akinek elég ha az óran figyel, bár ezt kétlem mert jobb helyeken feladják a könyvet is plusz van házi, amit muszáj megcsinálni, tehát szerintem csak hazudnak.
2021. szept. 28. 15:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerinted az intelligencia fejleszthető?
2021. szept. 28. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Felnőtt korban állítólag már nem. De neked van eleg, inkább az eredményeidet fejleszd.
2021. szept. 28. 15:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok felnőtt 16 vagyok
2021. szept. 28. 15:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor figyelj az iskolában és kezdd el használni az agyadat. Lehet még belőled bárki.
2021. szept. 28. 15:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ilyen agresszív vagyok. csak nem szeretnék nevetség tárgya lenni mint most.:(
2021. szept. 28. 15:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy agresszív, és szerintem senki sem nevet rajtad.

A lényeg szerintem hogy nem az iq val kell foglalkozni. bár az latszik hogy van elég eszed ahhoz hogy boldogulj az életben.

Foglalkozz az iskolával, hogy le tudj érettsegizni és valami szakmát tudj tanulni.

2021. szept. 28. 15:28
 18/20 BringaManó ***** válasza:
100%

"Biztos hogy manipuláltak az online Mensa tesztek egyébként az okos emberek nem töltenek ki ilyet."

mindkét fele nagyon megalapozottnak tűnik...

2021. szept. 28. 16:45
 19/20 A kérdező kommentje:
18 Ön most komolyan írja vagy csak irónia ?
2021. szept. 28. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia most azért írom le ezt le, hogy tudjam motiválni azokat akik ugyan abba a helyzetben voltak mint én. Kiskorom óta elkönyveltek engem a "szép fiúnak" aki buta de legalább szép :D. 5 éves koromig nem tudtam rendesen beszélni, kb 12 éves koromig nem tudtam magam normálisan kifejezni. Általános suliban sem voltam nagy észlény, nyelvtanból majdnem egyszer megbuktam, mert nem volt kedvem tanulni inkább xboxoztam :D, ha tanultam akkor is a szüleim felügyelete mellett. Matekból és fizikából mindig tudtam hozni a hármas szintet. Amikor felvételiztem középsuliba azt mondták a tanáraim, hogy simán valami szakmára egy gyűjtő iskolába és minden áron rám akarták erőltetni, de persze nem hallgattam rájuk beírtam egy gépipari szakgimnáziumot. Az első év nagyon nehéz volt, mert még mindin nem tanultam semmit, négy tantárgyból kettes lettem. Így ment ez 10ig év végéig mikor egy iskola pszichológus fel nem mérte az IQmat és az EQmat, az iq 130 körül lett az eqra csak annyit mondtak, hogy magas, mikor haza mentem a szüleim azt hitték hazudok és kinevettek :D. Ez úgy feldobta az önbizalmamat, hogy feltettem magamnak a kérdés "nem is vagyok hülye csak elkönyveltem magam annak?" rájöttem, hogy egész végig azért nem tanultam, mert úgy voltam vele, hogy nekem úgy is mindegy. 11.be minden nap 2órát tanultam minden nap akkor is mikor nem volt semmi motivációm! Matekból egy csomó versenyen dobogós lettem, fizikából lett a legrosszabb átlagom, de az is 4es volt, a szakmák után pedig építőmérnök Bscre jöttem és mellette van egy webshopom amiből finanszírozom a megélhetésem és az igényimet. Az a lényeg ha aznap 1es kapsz, lealáznak a tanárok vagy hülyének néznek szüleid, akkor is ülj le és tanuld meg amit kell és az egyetemen találod magad! Az IQ nem számít csak az elszántság, egy csomó ismerősöm van akinek átlagos az IQja és az egész életében kitűnően teljesített a tanulmányai során, mert elszántabb volt mint az átlag.
2021. okt. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!