A Mensa online IQ-tesztje manipulált hogy több emberben építse fel azt az illúziót hogy ő is lehet Mensa tag ezért megvegye az igazi tesztet?
Nálam 125 feletti eredményt adott.
A brit Mensa oldalán 18-ból 18 válasz helyes volt (le is írják hogy az online teszt csupán egy iránymutatást ad arról hogy kb. hol helyezkedhetsz el a haranggörbén szóval pontos IQ-t nem adnak meg a végén).
A norvég Mensa-teszt 131-es IQ-t adott ki (éjszakai műszak után fáradtan nekiállva).
Ha mindháromnál kb. ugyanott vagy az szerintem egy elég jó indikáció(!) az IQ-dat illetően. Vagy fizess be a beülős Mensa-tesztre.
Mindenből csak kettesem van fizikából vagyok 4-es. Nem szoktam tanulni.
Vicces az élet Down-szindrómások egyetemre járnak én meg haláltusámat vívom a gimnáziumban. Pl ma a lányok nevettek rajtam. A memórián lehet javítani?
"ma a lányok nevettek rajtam"
na, ez legyen a legnagyobb gondod :-D
Az átlag 100-as intelligencia úgy jön ki hogy mindenki benne van, tehát az értelmi fogyatékosok is.
Egyetemre kb 120 as intelligencia fölött mennek az emberek. Tehát sima 118 sem a 122 nem kirívó eredmény, szinte bármelyik egyetemistához odamész, fogja hozni ezt az iq-t.
Valószínűleg rosszak a tanáraid, vagy lusta vagy, azért vannak rossz jegyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!