Milyen szakmát/technikumot tanultál ki, amivel nem tudtál elhelyezkedni az életben vele?
Figyelt kérdés
Versenyképtelen szakma volt, vagy szimplán kiderült: nem az életed álma?2021. szept. 11. 14:46
1/4 anonim válasza:
Gimiben informatika szakra jártam, kaptam is egy számítógépes rendszerkarbantartó szakmát, az életben nem dolgoztam benne, mert gyűlölöm, nem értek hozzá, utálom, és hasztalan. Van másik három szakmám, azokkal elvagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
Mi az a másik három ha szabad kérdezni?
2021. szept. 11. 17:58
3/4 anonim válasza:
Csak akkor hasztalan első, ha nem értesz hozzá. De akkor minden szakma hasztalan.
4/4 anonim válasza:
Hát, osztálytársaim, akik elvégzték, de értenek hozzá sem kaptak benne munkát, senki. Ezt a szakmát tovább lehetett vinni informatikai rendszerüzemeltetőnek például, azzal már picit nagyobbak az esélyeid, de az igazi az, ha egyetemre viszed tovább, vagy elég magas szinten űzöd a szakmát ,sé bejutsz valami jó helyre. Ilyet is ismerek, neki nincs is infós diplomája. Mindenesetre én gyűlölöm ezt a területet.
Visszatérve burkoló vagyok, személy-é vagyonő, és épp most tanulgatom a gépjármű mechatronikai technikusi szakma dolgait, szóval igen. Picit csaltam, egyelőre összesen van három szakmám, de lassan négy lesz.
Két szakmámban melózom, ez az autós már csak hobbi, mert érdekel ez a terület.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!