11/14 anonim válasza:
Hát az ELTE-n mindenkinek magának kellett összeállítania az órarendjét, személyesen, mert még nem volt net... 2000 előtt.
12/14 anonim válasza:
Nálunk nem foglalkoznak ezzel, pláne előadáson. Ha valaki késik egy előadásról, akkor sincs gond, bejön, leül és ennyi, nyilván törekedve arra, hogy minél kevésbé zavarja meg az órát. Szemináriumoknál már tanárfüggő, valaki nagyon szigorúan veszi és be sem enged, valaki beenged csak beír hiányzónak stb., valaki ott is elnézi a késést vagy egyáltalán nem is vezeti a jelenlétet. E-mailt írni soha nem szoktam, max. ha fontos vagy valami egyéni probléma van (pl. túllépném a megengedett hiányzást vagy éppen prezentációt kellene tartanom de valami önhibámon kívüli dolog közbejött és nem tudok bemenni).
13/14 anonim válasza:
e-mail írás: ez is helyzetfüggő. Nyilván nem írnék a tanárnak, oktatónak, ha 200 ember közül hiányoznék. Nálunk a legmagasabb létszámú előadás kb 60 fő volt (itt nem is jeleztem, szünetben simán leléptem más dolgomra), de jellemzőbben 5-12 fő között vagyunk. Feltűnik, na ;)
14/14 anonim válasza:
Én 72-76 között jártam, nekünk fix órarend volt (jó régen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!