Az normális, hogy egyetemi tárgyfelvétel után egymásba vannak esve az óráim?
Figyelt kérdés
Pl fel kellett venni egy kötelező tantárgyat amely hétfőn 8-tól 10.45-ig tart aztán a másik kötelező tantárgy amit fel kell venni szintén így kezdődik és ugyanabban az időpontban. A harmadik kötelező tantárgy pedig megint hétfőn kezdődik és délelőtt 9-től kezdődik. Tehát úgy néz ki az órarendem, hogy van nap amikor 3 tantárgy is összemosódik.2021. szept. 3. 17:26
1/7 anonim válasza:
Nem normális hogy a kötelező tárgyak egy időpontban vannak. Nem lehet őket más időpontra is felvenni? Még azt tudnám elképzelni hogy nem mindegyik van minden héten, de ez még úgy is durva lenne.
2/7 anonim válasza:
Általában több időpontot hirdetnek meg egy órára, így ez nem normális. Nézd meg hátha van mondjuk ugyanabból az órából keddre is vagy hétfőn más időpontra.
3/7 A kérdező kommentje:
Most néztem meg az órarendet és ott már úgy mutatja, hogy külön van szedve 15 perces szünetekkel
2021. szept. 3. 17:36
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem így rendben lesz..
2021. szept. 3. 17:37
5/7 anonim válasza:
Úgy rendben lesz, szerintem is. Amúgy nekem is volt már ilyen, szóltunk, kiderült véletlen volt és akkor új időpontokat kerestek, áttették a "problémás" órákat.
6/7 A kérdező kommentje:
Illetve vannak olyan tantárgyak amik ebben a félévben nincsenek órarendben.
Az csak azért van mert még kezdeti és később kerülnek be?
Mert azért elég durva, hogy úgy állnak majd a heteim, hogy csütörtök, péntek órám sem lesz, kedden, szerdán 1 darab óra és hétfőn van 4-5 darab.
Gondolom ennyire jó világ nem lesz ránk. Majd később kiegészül.
2021. szept. 3. 19:18
7/7 anonim válasza:
Biztosan kiegészül. Még nem írhatták be emiatt nem látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!