Nem tudom mi szeretnék lenni, hova menjek továbbtanulni? Idén fogok felvételizni milyen iskolát válasszak hogy legyen még időm gondolkozni hogy mi szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 12:46
1/4 anonim 

válasza:

Jól értem, hogy most leszel 8-os? Ez esetben a gimnáziumot javaslom. Minél erősebb, annál jobb.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi és igen jól értetted annyi különbséggel, hogy már 8-os vagyok
2021. szept. 1. 13:10
3/4 anonim 

válasza:

Gondold át melyik tantárgyat szereted és melyiket nem. Ez már lehet egy iránymutató vagy kizáró tényező. Ha egyáltalán nincsen kedvenc tantárgyad, és négyes, ötös tanuló vagy, akkor egy gimnáziumi általános vagy nyelvi tagozatot javasolnék. Ha szeretnél időt nyerni, akkor egy nyelvi előkészítős osztály jó döntés lehet. Egy évvel több időd lesz a gondolkodásra, és vélhetően jól megtanulsz egy vagy két nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!