Szerintetek mennyi lesz idén a ponthatár pszichológia szakon? Nektek hány pontotok lett?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 14:18
2/6 anonim 

válasza:

Melyik egyetemen? Szerintem kb. hasonlóak lesznek a ponthatárok, mint eddig, vagy néhány ponttal magasabbak. Egyedül a szombathelyi képzés esetében várok nagyobb növekedést, mert az csak tavaly indult, ezért akkor minimum ponthatár maradt náluk, de szerintem pont emiatt most jóval többen fognak oda is jelentkezni. Ezért ott akár egy 10-15 pontos növekedés is simán el tudok képzelni, de aztán ki tudja.
Én amúgy nem most felvételizek, már pszichológiára járok évek óta. De sok szerencsét nektek! Remélem, mindenkit felvesznek az első megjelölt helyre! :)
3/6 A kérdező kommentje:
a Pázmányra szeretnék menni, remélem, hogy felvesznek és nem emelik meg nagyon a ponthatárt:)
Te melyik egyetemre jársz?
2021. júl. 7. 18:06
4/6 anonim 

válasza:

Az ELTE-re járok mesterre, úgyhogy nem nagyon tudok hasznos infókkal szolgálni a Pázmányról. De tényleg nem hiszem, hogy három-négy pontnál többet emelkedne a ponthatár. 450 ponttal például valószínűleg bármelyik suliba be lehet majd kerülni, de már 435 pont körül is jó esélyekkel indul az ember a legtöbb egyetemen.
5/6 anonim 

válasza:

Én is Pázmányra jelentkeztem és nekem 470 pontom van.
6/6 anonim válasza:
Én ELET-t jelöltem elsőnek, és 470 pontom lett. Remélhetőleg elég lesz, de látom másnak is elég sok pontja van. Gratulálok mindenkinek!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!