Alap matekszakon tényleg csak stréber gyökerek lesznek az egyetemen?
Kicsit aggódom, hogy mindenki teljesen életképtelen lesz ott... Legalábbis innen-onnan ezt hallottam.
Remélem nem így van
Az egyes válaszoló vagyok!
Hát abból ahogyan írtál: „stréber gyökerek” eléggé lenézed megveted a strébereket! Azt mond el miért baj az számodra, ha valaki tanulni megy az egyetemre?

Akkor félj csak nyugodtan. De valahogy mégis ezek az emberek adták az alapot ahhoz, hogy ezt ide most így leírhattad.
Sőt, mondok jobbat: én is egy stréber állat vagyok. Tanulok mint egy gép, mert imádom a szakterületem. Mindent is tudni szeretnék, csak önmagában egy jó időtöltés a matematika és a mérnöki tudományok művelése.
Ja várj, attól ugyanúgy elmegyek bulizni és inni, mint bárki más. Wow. Ilyen is van.
Tudod az a helyzet, hogy ezekből a stréberekből lesznek az igazán sikeres szakemberek.
A 4 -es válaszoló jól mondja! Mert gondoljuk már végig!
Stréber matematikusoknak köszönhetjük a számítógépet! Vagyis azt, hogy te ezt most ide kiírva szidhatod a stréber matematikusokat.
Ironikus! Nem igaz? Már-már vicces 😊

#6, #7 vagyok
Még azt is ki merem jelenteni, hogy egy VIK-en mondjuk arányaiban több stréber gyerek van mint matekon.
Bocsi srácok ... Tisztelem a tudásvágyat és nekem is kiolthatatlan tudásszomjam van.
Nem akartam senkit sem megalázni, de nem jutott eszembe jobb szófordulat.
De "tipikus stréber" - ekre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!