Érdemes elkezdeni programozni tanulni, ha amúgy sosem érdekelt igazából, csak a munkaerőpiaci értékemet akarom vele növelni?
Figyelt kérdés
Az egyetlen, amihez közöm volt valamennyire, az a matlab, azzal egész jól elszórakoztam egyetem alatt, de nem érdekelt igazán soha ez a világ. Viszont azt látom, hogy szemérmetlenül jó kezdőfizetések vannak programozóknak.
Nyilván erre az a válasz, hogy igen, de úgy nem fog működni, ha nem rajongok érte, és nem tiszta szívből csinálom, de jelenlegi végzettségemmel ami elérhető munka, az egyik se olyan, hogy rajongani tudnék iránta. Ami igazán érdekel, azzal meg fogalmam sincs, hogy lehetne pénzt keresni. Szóval van olyan programnyelv, ami gyorsan tanulható, és viszonylag kevés motivációval is hamar növelni tudja a munkaerőpiaci értéket?
2021. aug. 18. 15:22
1/3 anonim válasza:
Nem. Ha nem érdekelt soha sem, feltehetően nincs meg benne hozzá a képesség. Ez egy készség szakma. Kb. mint a balettáncos... Ha nem érdekel, nem érzed benne jól magad nem fogod tudni jól csinálni. Sorry
2/3 anonim válasza:
Próbálj meg megoldani pár apró feladatot valamilyen nyelvben. Ha a megoldásuk boldogsággal és sikerélménnyel tölt el, akkor neked való és utána már nagyon szívesen fogod csinálni szabadidődben is.
3/3 anonim válasza:
Én kipróbáltam, engem nem tudott lekötni egyáltalán, inkább tanulok nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!